yamaha_srpen_skutry




Josef Dressler na tandemu s Vláďou: Všechno co má řídítka mě baví

Na červenou sedačku seriálu rozhovorů Na tandemu s Vláďou usedl Josef Dressler, kterého byste nejspíš hledali za řídítky kola. Pepa je ale vášnivý motorkář, který se rád sveze na okruhu, prožene ostré enduro nebo vyrazí na výlet v sedle cestovního endura. Ani trialka mu není cizí, a dokonce na ní chtěl závodit. Pokud vás zajímá, jaký závod mu vrtá hlavou a jednu chvíli o něm dost vážně uvažoval, poslechněte si tento rozhovor.  

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • O ježdění na kole
  • Co má motorka s kolem společného
  • Proč má na kole obrácené brzdy, tedy motocyklové uspořádání
  • Jaké motorky měl, které má a co na nich zažil
  • O závodech na motorce a nesplněném snu
  • Co motorkářům doporučuje

Josef Dressler je dvojnásobným mistrem světa v biketrialu a dvacetinásobným mistrem České republiky. Jak známo, kolo a motorka mají hodně společného a Pepa přiznává, že lidé, kteří ovládají kolo, mají lepší předpoklady být dobří jezdci na motorce. Ani já o tom nepochybuji a něco o tom napověděl také seriál Moto Velo Start, který jsme natočili s Mírou Lisým. Pokud chcete vědět, co se z kola dá přenést na motorku, ale také co se z motorky dá přenést na kolo, poslechněte si páteční rozhovor Pepou Dresslerem.

Předplatitelé si mohou pustit plnou audio verzi k rozhovoru zde:

PREMIUM

Pepa prozradí, pro jaké motorky má slabost, které má ve své garáži a jaká kategorie ho oslovila teprve nedávno. Jak sám říká, rád poznává a učí se nové věci a úplně nejvíc jsou pro něj nevšední zážitky. Na kole dosáhl hodně a své zkušenosti nyní předává ve své cyklo škole. Vyzkoušel si enduro závody na soutěžním enduru a jednu chvíli propadl také okruhovému ježdění v sedle nabroušeného supersportu. V rozhovoru také prozradí, že ho napadl jedem bláznivý nápad, a dokonce se mu ho lidé z branže nepokoušeli rozmluvit, ba naopak. To vše se dozvíte v tomto tandemu a uslyšíte také o dost nepříjemném zranění, které mu do jisté míry změnilo život.       

 

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Jan Hrubeš - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist