Kde sa daju kupit slusne chutne konzervy kde sa nemusim bat o zdravie? Viem mohol by som pobehat obchodi a precitat vsetky produkty, ale na to momentalne nemam cas potrebujem nakupit dnes po praci...
dik
1 reakcí na tento příspěvek Masove konzervy na camping
http://www.stream.cz...iri-veprove-konzervy
Naposledy editováno 08.08.2013 11:34:13
1 reakcí na tento příspěvek Masove konzervy na camping
Jestli máš někde po cestě lídl tak se tam zkus zastavit, zrovna s podobnejma konzervama nemám zkušenost, ale obecně nemají moc velkej výběr, ale zase co mají, tak bývá kvalitativně lepší jak u konkurence. Já tam pravidelně jezdím pro šunku a sýry.
1 reakcí na tento příspěvek Masove konzervy na camping
Nejsou to pravda konzervy ale pytlíky z nějakého hliníko-foliového obalu, ale má to 3 roky trvanlivost a do 30 st. to nemusí být v ledničce, mám to už na kolikátou dovolenou a celkem spokojenost, žádné konzervanty ani další chemie.
Naposledy editováno 08.08.2013 11:57:37
2 reakcí na tento příspěvek Masove konzervy na camping
http://akce.najdislevu.cz/110733-luncheon-meat.html
jinak celkově konzervy stojí za vyližprdel..
2 reakcí na tento příspěvek Masove konzervy na camping
2 reakcí na tento příspěvek Masove konzervy na camping
Tlačenka,uzené maso,špek, vařené ve vlastní šťávě, škvarky, játrová paštika a další. Jen to ohřeješ nad ohněm a pak se láduješ.
Ty blafy z obchodu se nedají žrát...
Naposledy editováno 08.08.2013 12:44:09
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Masove konzervy na camping
Dave81 píše: Pokud se nejede mimo civilizaci, tak ty konzervy fakt ztrácej smysl, protože je to cajk a musíš kvůli tomu rvát s sebou hromadu dalších věcí navíc. Kvalitní a chutná konzerva vyjde dráž než hotovka v hospodě a to sraní (ohřev, nádobí....) je s tim stejně
´ale ta romantika.. občas si to dopřeju i po ČR.. najdu si odlehlý místo kde se dá spáchat vaření a spaní. Než se táhnout na motorce s nacpaným panděrem z hospody.. radši si udělám ohěň a buřta, nebo zagriluju a v krajním případě vytáhnu benzíňák, minipánev a konzervu..
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Masove konzervy na camping
prackarr píše: Pokud chceš kvalitní masovou konzervu,tak si ji udělej doma sám. Není nic lepšího. Dělám to tak pořád.
Tlačenka,uzené maso,špek, vařené ve vlastní šťávě, škvarky, játrová paštika a další. Jen to ohřeješ nad ohněm a pak se láduješ.
Ty blafy z obchodu se nedají žrát...
souhlas, taky mám občas dny kdy se zásobím na zbytek sezony
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Masove konzervy na camping
mirazciny píše: ´
ale ta romantika.. občas si to dopřeju i po ČR.. najdu si odlehlý místo kde se dá spáchat vaření a spaní. Než se táhnout na motorce s nacpaným panděrem z hospody.. radši si udělám ohěň a buřta, nebo zagriluju a v krajním případě vytáhnu benzíňák, minipánev a konzervu..
tomu rozumím, ale k tomu fakt stačí ten buřtík na klacku, ten se dá sehnat kvalitní a zasytí. Akorát ho musíš koupit chvíli před opékáním, což není problém.
1 reakcí na tento příspěvek Masove konzervy na camping
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Masove konzervy na camping
El-Chio píše: prackarr> cim tie konzervy zatvaras?
plechové konzervy strojkem,ten doma mám.Ale dělám dnes už hlavně omniovky. Takové ty,jak jsou v nich v obchodech okurky.
Dnes zrovna jedem na čunřík na moto a beru si s sebou domácí tlačenku,vyrobenou v lednu 2012 a játrovou paštičku,taky domácí - únor 2013.
Oboje made by me.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Masove konzervy na camping
Dave81 píše: tomu rozumím, ale k tomu fakt stačí ten buřtík na klacku, ten se dá sehnat kvalitní a zasytí. Akorát ho musíš koupit chvíli před opékáním, což není problém.
To ale problém být může. Navíc ty špekáčky na oheň,to je hnus.
To si radši zakonzervuju vlastní klobásky a pak opeču,ale na ohni mám radši maso,jak buřty..
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Masove konzervy na camping
Prim píše: Kdyz uz neco s sebou musim tahat, tak za me jednoznacne Lidl - konzervy Oldenhauser. Veprovka ma tusim 98% masa a fakt se to docela da jist. Gurmanskej zazitek necekej, ale neurazi
jo, vidíš, na tu jsem taky zapomněl, ale pozor - ač ve stejném obalu je u náš kvalita jednoznačně nižší než v Rakousku.. Jel jsem přes Rakousko domu a už jsem měl hlad jak herec, v prvním Lidlu jsem koupil vepřovou konzervu jak píšeš a kousky masa, trochu šťávy a tuku.. Výborná. Když jsem jí koupil u nás tak jsem se zaradoval a pak byl zklamanej, že je to uplná mixáž se semtamkouskem masa, ale jíst se to rozhodně v pohodě dá..
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Masove konzervy na camping
prackarr píše: To ale problém být může. Navíc ty špekáčky na oheň,to je hnus.
To si radši zakonzervuju vlastní klobásky a pak opeču,ale na ohni mám radši maso,jak buřty..
ty budeš podobě ujetej jako já
špekáčky jedině ozkoušený od mojeho řezníka.. jinak to může být problém jak píšeš a na ohni hnus
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Masove konzervy na camping
prackarr píše: plechové konzervy strojkem,ten doma mám.
Ale dělám dnes už hlavně omniovky. Takové ty,jak jsou v nich v obchodech okurky.
Dnes zrovna jedem na čunřík na moto a beru si s sebou domácí tlačenku,vyrobenou v lednu 2012 a játrovou paštičku,taky domácí - únor 2013.
Oboje made by me.
Jenom bacha na jednu věc.Abys od těch plechů mohl očekávat to,co od běžný konzervy,musíš ji sterilizovat minimálně při 121°C.A na to normální var nestačí,to už je spíš na troubu.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Masove konzervy na camping
mirazciny píše: ty budeš podobě ujetej jako já
špekáčky jedině ozkoušený od mojeho řezníka.. jinak to může být problém jak píšeš a na ohni hnus
Já dneska,než bych se cpal špekáčkama plnýma separátů,tak si radši koupím předuzená kuřecí stehna a ta si opeču místo toho párku. Když už. Ale takový plátek krkovičky na dvojklacíku,to se nedá se špekáčkem vůbec srovnávat.
mirazciny píše: jo, vidíš, na tu jsem taky zapomněl, ale pozor - ač ve stejném obalu je u náš kvalita jednoznačně nižší než v Rakousku.. Jel jsem přes Rakousko domu a už jsem měl hlad jak herec, v prvním Lidlu jsem koupil vepřovou konzervu jak píšeš a kousky masa, trochu šťávy a tuku.. Výborná. Když jsem jí koupil u nás tak jsem se zaradoval a pak byl zklamanej, že je to uplná mixáž se semtamkouskem masa, ale jíst se to rozhodně v pohodě dá..
Asi to bude dost regonální, zkoušel jsem z nouze 3x Lidl na různých místech Itálie a to se fakt nedá, když je člověk zvyklý na nějaký standard, tak má holt smůlu, třeba je to v Rakousku lepší, nevím.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Masove konzervy na camping
verybusy píše: Jenom bacha na jednu věc.Abys od těch plechů mohl očekávat to,co od běžný konzervy,musíš ji sterilizovat minimálně při 121°C.A na to normální var nestačí,to už je spíš na troubu.
Blbost. Sterilizuju to při 85-99 st.
Jak chceš sterilizovat konzervu s vodou při 121st.?
A proč zrovna 121?