globalmoto_kveten




Kontrola brzdových destiček

  • 0

    20.2.2022 od JerabPtak

    Zdravím, jedná se o banalitu, ale nedokážu si s tím poradit. Snažím se zkontrolovat přední brzdové destičky, podle manuálu bych měl vidět výřezy, ty však nevidím, takže nevím jestli jsou destičky už sjeté nadoraz, nebo se prostě blbě dívám.
    Moc děkuji za váš čas

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (1)
  • 0

    20.2.2022 od kerut

    z tehle strany vypadaji v pohode, je to jen kus plechu (to co vidis na cepu) a na nem kus ty hmoty (to co vidis mezi plechem a kotoucem)... jinak nejjistejsi mas sundat brzdic, vyndat je, a podivat se na ne primo, ...muzou bejt ohoblovany ruzne nesymetricky atd (plovouci je na malym cbf trmen)..

    Doplněno:

    ne, pokud nebudes sundavat hadici a tu nesundavej.. teoreticky muzes bud sundat kolo (predpokladam ale ze stojan na vidlici nemas, jestli to jde pres centralni stojan zvednout jen predek netusim, ja ho tam nemam), nebo vyndat desky (ale pak je tam musis namontovat spatky tak jak tam byly (nevim jak jsi zrucnej) a nebo sundat brzdic, a kouknout do nej z hora - to mi prislo takovy nejjednodussi.. jen ho pak spravne dotahni podle me jsou OK i bez dalsi kontroly, ale at mas jistotu, a neco se pri tom i priucis...

    20.2.2022 od kerut

    Můžu ho sundat aniž bych pak musel odvzdušňovat, nebo cokoliv s tím dělat?
    Moc Vám děkuji!

    20.2.2022 od JerabPtak

    Doplnit odpověď


Otázka je již vyřešena.


TOPlist