mcz_app_akce




BMW Motorrad Roadshow tento týden v Pardubicích

Fanoušci modrobílé vrtule, kteří mají v paži dealerskou síť své značky, teď asi tázavě pozvedli obočí. BMW a Pardubice? Ano, to je velká letošní novinka. Slavnostní otevření nového showroomu Motocentra Barth se teprve chystá, ale už tento víkend zde jakoby v předpremiéře proběhne velké tovární testování.

Motocentrum BARTH jsme doposud mohli znát jako oficiálního dealera značky Yamaha a také coby provozovatele Motopůjčovny BARTH, kde jste si mohli půjčit nejen motocykly od tří ladiček. Letošek je ovšem v Pardubicích ve znamení velkých změn a tohle je ta první z nich.

Jak přivítat novou značku lépe než velkým testováním? BMW Motorrad Roadshow probíhá do půlky dubna do začátku května a právě tento velikonoční víkend, v sobotu 20. a neděli 21. dubna, má svou zastávku u svého nového dealera. Motocentrum Barth najdete v Pardubicích ve čtvrti Hůrka na výpadovce ve směru na Sezemice a určitě ho nemůžete minout, protože je součástí Autocentra Barth, jednoho z největších prodejců automobilů v celé České republice. Kamion BMW sem přiveze bezmála dvě desítky motocyklů na vyzkoušení, přičemž nechybí nové modely F 850 GS Adventure, skútry C 400 X a GT a především řada motocyklů R 1250 vybavená novým boxerem se systémem variabilního sání ShiftCam.

Pokud byste rádi motocykly otestovali, stačí se jen zaregistrovat buď na webu Motocentra BARTH, anebo na stránkách dovozce. Tam si vyberete, který motocykl si chcete vyzkoušet, můžete hned dva. Na jízdu, která probíhá ve zhruba hodinových slotech po veřejných komunikacích v okolí Pardubic, je potřeba mít akorát odpovídající řidičák a motocyklové oblečení. A pokud by už všechny termíny na váš vybraný model byly obsazené, nezoufejte, v Motocentru Barth bude možné domluvit si i individuální jízdu.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Motocentrum BARTH

    Autorizovaný prodej a servis nových motocyklů, skútrů a čtyřkolek značek YAMAHA, BMW Motorrad, CFMOTO, APRILIA, MOTO GUZZI, VESPA, PIAGGIO. Výkup motocyklů. Prodej motopříslušenství a náhradních dílů. Pneuservis. Motopůjčovna. Motobazar. Prodej oblečení a doplňků.



TOPlist