globalmoto_cerven_can_am




Detail inzerátu

Honda Varadero XL 1000 V, 69 kw. Pěkné a spolehlivé moto. Vý

Vyměním (za auto, moto, maxi skůtr) : pěkný, spolehlivý a legendární cestovní stroj : Honda Varadero XL 1000 V, r. 1999, 69 kw. K motu 2x klíč. Aktuální nájezd 82 tis. km. Kdo zná, tak ví, že při řádném servise najede jednou tolik. Poctivý stroj. STK platná do 3/ 2027. Motoricky super, jede jako čert. Nikam netáhne. Pevný stroj. I opticky je ve velmi pěkném originál stavu. Opečovávané. Doplňky : nové turistické plexi (originál nízké k moto), padací rám, komplet přešité turistické sedlo na zakázku, zásuvka na 12 V, USB, navigace, hrazda řídítek, přídavná světla, plotna na kufr, hlavní i boční stojan. Pneu v dobrém stavu, řetězovka ok, brzdy také. Prostě vše funguje jak má, Start na první dobrou za tepla i za studena. Super svezení.

Celkově opravdu pěkné a čisté moto. Poctivý stroj. Super spotřeba. Sednete, jedete. A neřešíte, zda je to polem, lesem nebo po dálnici.

V ceně moto: motolékarna, origo nářadí, evidenční prohlídka k přepisu, ten zajistím.

Prohlídka možná kdykoli po tel. domluvě. Pouze vážní zájemci s hotovostí. Na výměnu cena vyšší. Nejde mi vložit foto. Více foto a info na tel. 775950288.
Výměna

Informace o inzerátu
Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist