Jako děcku mě jeho plakát visel na zdi-i ve stejných barvách. A když nastala příležitost, už jsem neodolal.
Motorka koupena od Generál (Bechyně) - Pro mě zázrak v dnešní době potkat člověka s takovým jednáním a přístupem.
První dojmy - Velkej kus železa, motor jak z traktoru, zadní kolo taky. Navíc se to lesklo. První zkušenost byla po koupi - odvoz na trase Bechyně-Brno. U Generála jsem nechal udělat nutný servis a nějaký designovky. . Měl jsem obavy z velikosti, objemu-budí to respekt. Ale na výjezdu z Bechyně už jsme byli kámoši :)
Motorku bych doporučil pro - Nejvhodnější je pro mě! Je krásná a hotovo!
Doplňky na motorce - Po koupi jsem dodělával jiná řídítka a zrcátka, nosiče brašen a kožené brašny. Brzdy a spojka předělané do pancéřových hadic. Dodělaná zásuvka pro nabíječku.
Proč Intruder? No protože je to legenda...no a proč 1400? No protože je to největší legenda :)
Najeto mám zatím asi 1000km, tak nějaké postřehy už by byly. Na každej kvalt to táhne jako lokomotiva, ale i tak žere. No ale co se dá dělat. Pohybuje se to někde od 6 do 7,5 litru/100. Vzhledem k malé nádrži jsem u benzinky častěji, než jsem byl zvyklej. Motor i když má najeto 70t, jede krásně, bez nežádoucích zvuků a vibrací. Brzdy jsou slabší, ale to se dá vyřešit instalací 4pístku. Jsou v plánu. Ovladatelnost se instalací vyšších a širších řídítek velmi zlepšila, stejně jako bezpečnost při manipulaci s motorkou. Původní nízké a úzké jsou fakt o hubu. Úložný prostor prakticky žádný-jen v opěrce spolujezdce originální sada nářadí. Servis byl předprodejní a poctivý, tak doufám, že poruchy nebudou.
Jezdit se s tím dá asi všude, ale zatím se mě nejlíp jeví pěkný prázdný okresky. Po městě v pohodě, žádnej problém. Cestování nevím, ale na všem se dá cestovat, záleží na vůli !
Poruchy nebudou - je to SUZUKI!
Ať ti dobře slouží.
Ať slouží a přeji hodně pohodových km
Kdykoliv vidím motor Intrudera, musím říct že je to nejpěknější motor který Suzuki udělala.
Hezká klasika