Blahopřání prezidenta Yamahy Jorge Lorenzovi

Pan Hiroyuki Yanagi, prezident Yamaha Motor Co., LTD poslal novému mistru světa Jorge Lorenzovi speciální blahopřání.

Ve své gratulaci píše pan Hiroyuki Yanagi - prezident Yamaha Motor Co.: "Chci vyjádřit své srdečné blahopřání Jorgemu Lorenzovi k definitivnímu získání mistrovského titulu 2012 v MotoGP při Grand Prix Austrálie, ačkoliv do konce sezony chybí ještě jedno kolo.

Rád bych také využil této příležitosti vyjádřit svůj vděk všem fanouškům, sponzorům a dalším zapojeným osobám, které podporovali Jorgeho a tým.

Tento mistrovský titul má obrovskou hodnotu, která jde nad rámec velkého úspěchu druhého titulu MotoGP pro Jorge Lorenza. Byla to první sezóna nové kubatury 1000 ccm, a z tohoto pohledu také větší výzva pro všechny jezdce a konkurenční týmy. Věřím, že získání titulu v této nové oblasti, bylo možné jen díky kombinované síle jezdců, stroje a vedení týmu.

Dovolte mi říci, že jsem velmi hrdý na to mít jezdce, jakým je Jorge Lorenzo, který trvale roste s námi jako člen rodiny Yamaha. Těším se na jeho úspěchy v nadcházejícím období roku 2013. "

Přinášíme vám originál jeho blahopřání novému mistru světa Jorge Lorenzovi (a každý si ho tak může přeložit):

柳社長 談話案
最終戦を待たずして今回のオーストラリアGPで2012年ワールドチャンピンを決めたホルヘ・ロレンソ選手に、祝福の言葉をおくりたいと思います。そして彼の走りとチームを支えて頂いたファン、スポンサー、関係者皆様に心から御礼を申し上げます。
今回のチャンピオン獲得はロレンソ選手にとって2度目のMotoGPチャンピオンということと、またそれ以上の価値があります。今季は新生1000cc初のシーズンで、各選手・チームにとって、新たなチャレンジでした。その環境の中でタイトルを獲得できたことは、ライダー、マシ& #12531;、そしてチームマネージメントの総合力を発揮したものだと思います。ライダーとしてさらに進化し着実に成長したロレンソ選手をヤマハの一員として誇りに思うと同時に、来るべき2013年シーズンでの、さらなる彼の飛躍を楽しみにしています。

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist