Prezentace týmu Drive M7 Aspar v Malajsii

V předvečer zahájení druhého testu královské kubatury v Sepangu, představil Jorge Martinez svůj tým MotoGP a jeho barvy pro sezonu 2014. Malajsie je domovem jejich nového hlavního sponzora Drive M7, takže ideální místo a příležitost představit plány pro nadcházející sezonu.

Tým Aspar má s Malajci tříletou smlouvu a hned v prvním roce nové kategorie Open bude v jejich barvách startovat dvojice bývalých mistrů světa Američan Nicky Hayden a Japonec Hiroshi Aoyama. „Jsme nadšeni, že můžeme představit náš tým Aspar Drive M7 tady v Malajsii,“ uvedl šéf a majitel týmu v jedné osobě Jorge Martínez.
„V rámci našeho nového projektu jsme přestoupili z Aprilie na Hondu a podepsali smlouvy s dvojicí mistrů světa v podobě Nicky Haydena a Hiroshi Aoyamy, kteří nás budou zastupovat v MotoGP. Tímto novým projektem jsme všichni velmi nadšení a následujících třech letech budeme čelit obrovské výzvě. Doufejme, že je to jen začátek dlouhé a úspěšné spolupráce,“ dodal Jorge Martínez.

Američan Nicky Hayden při slavnostní prezentaci mimo jiné uvedl: „Myslím, že je skvělé mít takového sponzora, jakým je Drive M7. Nejen pro nás, ale myslím tím, že je to také dobré pro MotoGP vidět přicházet nové sponzory z různých částí světa, což může sehrát důležitou roli do budoucna. Bude zajímavé sledovat, jaké bude závodění v nové kategorii Open a pod novými pravidly. V prvním testu jsme nebyli moc konkurenceschopní, ale věřím, že nám HRC už brzy v tomto směru pomůže. Druhý test musím maximálně využít k tomu, abych ještě lépe poznal motorku, tým a připravil se tak na zahajovací podnik v Kataru.“

Japonec Hiroshi Aoyama komentoval svoji novou šanci závodit v jednom z top týmů královské kubatury slovy: „Jsem moc rád, že jsem součástí týmu Drive M7 Aspar. Je to velmi profesionální tým s vysoce motivovaným personálem, který pracuje každý den, aby dosáhl co nejlepších výsledků. Doufejme, že nová sezona bude příjemná pro všechny, kteří jsou spojeni s projektem Drive M7 Aspar. V letošním roce budeme čelit nové výzvě v podobě kategorie Open, což je budoucnost MotoGP. Rok 2014 bude pro nás velmi důležitý. Mám skvělý tým, skvělou motorku a přímou podporu Hondy, takže jsme přesvědčen, že to bude rok úspěšný.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist