Už jen do konce týdne jsou vstupenky na GP v Brně za zvýhodněnou cenu

Letošní Grand Prix České republiky už klepe na dveře! Sportovní událost roku, kterou netrpělivě očekávají jak čeští, tak i zahraniční fanoušci silničních motocyklů, se na Masarykově okruhu uskuteční v termínu 19. až 21. srpna 2016. Ten kdo zatím s nákupem vstupenek váhal má nyní poslední šanci je zakoupit za zvýhodněné ceny. Předprodej totiž končí v neděli 7.srpna. Všichni fanoušci se navíc můžou těšit na zajímavé doprovodné akce, které předcházejí závodnímu víkendu seriálu Grand Prix v Brně.

Předprodej vstupenek na mistrovství světa silničních motocyklů se blíží k závěru. Prodejní vlna bude ukončena v neděli 7.srpna, dále se již vstupenky budou prodávat za plnou cenu. Kromě zvýhodněné ceny nyní motivuje fanoušky k nákupu také jejich ubývající počet. „V současné době jsou již zcela vyprodány sedadlové tribuny T3 a T5 a čtvrteční vstupenka Pitwalk/Paddock. Poslední volná místa jsou také ve stále oblíbenějším Campu A, který nabízí možnost strávit celý závodní víkend v bezprostřední blízkosti trati,“ upřesňuje Jana Janulíková, ředitelka Turistického informačního centra města Brna, které vstupenky prodává.

Novinkou letošního roku je vstupenka VIP START, která svému majiteli nabídne možnost sledovat Grand Prix z pohodlí VIP terasy umístěné nad boxy v prostoru startu a cíle. Všechny vstupenky lze zakoupit online na www.ticbrno.cz, případně osobně v předprodeji na ulici Radnická 2.

Pro všechny fanoušky, kteří se již nemohou dočkat třetího srpnového víkendu, jsou v Brně připraveny dvě doprovodné akce. Od 6. do 17.srpna bude tématem silničních motocyklů žít obchodní centrum Vaňkovka. Návštěvníci si tam prohlédnou vystavené závodní stroje a zároveň budou mít ojedinělou šanci k nákupu vstupenek na přírodní tribuny. Ve čtvrtek 18.srpna je již tradiční pre-event Grand Prix na náměstí Svobody, a nebude chybět ani populární autogramiáda jezdců plus doprovodný program.

Více informací naleznou zájemci - ZDE

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist