Balázse Nemetha zastavila banální závada

Tým Com Plus SMS Racing absolvoval šestý závod Mistrovství světa Supersport 2013. O body se bojovalo na portugalském okruhu Algarve v Portimau.

Okruh Autódromo Internacional Algarve nedaleko portugalského Portimaa hostil o tomto víkendu šestý závod světového šampionátu supersportů. Tým Com Plus SMS Racing během volných a kvalifikačních tréninků pracoval na nastavení motocyklu, které je pro tento náročný okruh s mnoha horizonty a slepými zatáčkami velmi důležité. Bohužel kvalifikace se nepovedly dle představ týmu a Balázs Nemeth tak do závodu startoval až z třicátého místa.

Samotný start se mu však vydařil, stejně tak i první kolo, ve kterém se posunul na 26. pozici. Poté se mu podařilo předjet několik dalších soupeřů a zapojit se do souboje skupiny bojující o 21. pozici. Bohužel tři kola před cílem veškeré snažení zastavila technická porucha.
Jan Saska ( Com Plus SMS Racing) - manažer a majitel týmu

„Po nevydařených pátečních i sobotních trénincích a kvalifikacích jsme do nedělního závodu odstartovali z 30. startovní pozice. Po poměrně vydařeném startu Balázs poskočil na 26. místo. Pak předjel několik dalších soupeřů a bojoval ve skupině o 21. místo. Bohužel tři kola před cílem ho vyřadila banální závada, když se vytrhl šroub na řádící páčce.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist