Technika zastavila naděje Com Plus SMS Racingu

Český tým Com Plus SMS Racing nastoupil v tureckém Istanbulu k dalšímu závodu mistrovství světa v třídě Supersport. Bohužel v samotném závodu měli smůlu v podobě technické poruchy, která jejich maďarského jezdce Balazse Nemetha vyřadila ze hry o mistrovské body.

Poprvé v historii se motocyklový seriál produkčních motocyklů WSBK, jehož součástí je také světový šampionát supersportů, představil o víkendu na tureckém okruhu Istanbul Park. Tým Com Plus SMS Racing se do závodu kvalifikoval šestadvacátý, nicméně byl odhodlán udělat maximum k dosažení bodované pozice.
Bohužel krátce po startu se jezdci českého týmu ulomila řadící páka, což znamenalo cestu zpátky do boxu k její výměně. Balazs sice ještě pokračoval, ale díky ztrátě byl bez šance na dobrý výsledek, a proto se rozhodl závod předčasně ukončit.

Manažer a majitel týmu Jan Saska k závodu krátce poznamenal: „Po nepříliš vydařených kvalifikacích nás smůla neopustila ani v závodě. Hned v prvním kole nás vyřadila opravdu neobvyklá porucha - zlomila se řadicí řadící páčka a to byl definitivní konec všech nadějí.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist