ktm_unor




Rebelhorn Runner III – klasika v nejlepší formě

Motorkaření je o svobodě jít si svojí cestou a vychutnat si každý moment. Abyste zajistili, že vaši svobodu nebude nic omezovat, potřebujete dobře střižené oblečení vyrobené z nejkvalitnějších materiálů. To je řada Classic Rebelhorn. Jedním z jejích hitů této sezóny je bunda Runner III.

Střih zaujme svým klasickým vzhledem, nenajdete zde žádné nepotřebné prvky. Je to odkaz na britské Triumphy a Nortony, které kdysi kralovaly silnicím. V tomto modelu navíc designéři dokázali  zkombinovat klasický vzhled s moderními řešeními.

Jako druhá kůže
Hovězí kůže je podšita nylonem, jenž se natáhne do všech směrů, a polyesterovou síťovinou se spandexem. To znamená, že bunda nabízí nejen výbornou ochranu proti větru, ale také se pružně adaptuje na vaše pohyby a skvěle odvádí pot. Bunda se dodává s vyjímatelnou větru odolnou vložkou.

Lehká a vzdušná
Ve spoustě kožených bundách se potíte. Ne ale v Runneru! Za to může dobrý ventilační systém, kdy dlouhé zipy na předloktí v sobě mají integrované ventilační kanálky. Bunda má v sobě také zabudovaný centrální ventilační kanál, čtyři větrací otvory vpředu a tři otvory vzadu.

Bezpečná za každé situace
Můžete na své motorce vyrazit kamkoli. Ať zvolíte jakoukoli cestu, budete s bundou Runner III v bezpečí, a to díky loketním a ramenním chráničům YF s technologií Hilon a homologací CE Level 2. Na zádech je připravena kapsa na chránič páteře, všechny švy jsou dvojité nebo trojité.

Komfort a funkčnost v klasickém designu
Bunda Runner III je nejen dobře odvětraná a bezpečná, ale také velice komfortní. Manžety a límec jsou zhotoveny z měkké tkaniny. Bunda také obsahuje dvě vnitřní a čtyři vnější kapsy, na mobilní telefon je připravena neoprenová kapsa. V oblasti boků si můžete bundu nastavit a pomocí jednoho ze dvou zipů (360° + krátký) a sepnout ji s kalhotami.

Rebelhorn Classic
Rebelhorn ve své klasické kolekci kombinuje styl a funkčnost. Střih má minimum prošívání a log. Jednoduchá forma však ukrývá četné vychytávky, které vám pomáhají si jízdu na motocyklu více vychutnat. Letošní řada Classic dále obsahuje: novou verzi oblíbené bundy Hunter, nově v textilní verzi, a bundu Nomad ve střihu parka.

O značce
Rebelhorn je značkou zrozenou z vášně pro motocykly, kvalitu a inovace, ale především z vášně pro maximální bezpečnost. Toto zaměření na dokonalost propojené s rebelským charakterem dovolilo designérům vytvořit novou kolekci ve čtyřech řadách: touring, street, classic a sport.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)




TOPlist