ktm_unor




Vespa a Justin Bieber spolu

Italská skútrová královna v poslední době přináší speciální edice svých strojů, vytvořených ve spolupráci se světovými celebritami a značkami, jako byli Giorgio Armani, Christian Dior či Sean Wotherspoon. Rok 2022 bude patřit Justinu Bieberovi, který se realizoval na modelu Sprint.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Nečekaná a vzrušující spolupráce v nejvyšších patrech globální popkultury, tak začíná tisková zpráva o letošním spojení kanadského zpěváka Justina Biebera a značky Vespa, jejímž výsledkem je model nazvaný oficiálně Justin Bieber X Vespa, který mladý idol sám navrhl. A dál už vás tou tiskovou zprávou nebudu trápit, tu necháme lifestylovým médiím, kde se všechna ta slovíčka o vášni, svobodě a zpěvákově kreativitě, když sní o něčem jedinečném, budou vyjímat lépe. Nás zajímá samotný stroj.

Justin se pustil do Sprintu, jenž je v portfoliu Vespy takový nejsportovnější a nejvíce klučičí. Ačkoli zrovna v Bieberově podání rozhodně jako macho nepůsobí. Zpěvák zvolil monochromatický vzhled, celý stroj je vyvedený v různých odstínech bílé – od sedla po rukojeti až po paprsky ráfků. Je s podivem, že pneumatiky zůstaly černé a nemají aspoň bílé boky. Jedinými grafickými prvky jsou zpěvákovo jméno a plameny (co jiného u Severoameričana) a ty jsou také v bílé, samozřejmě tmavší než je ta, jíž je nastříkaný celý skútr.

Bieberův Sprint se na českém trhu bude nabízet s motorem 125 cm3, na jiných trzích budou mít i padesátku a větší 150. Skútr si ještě koupit nemůžete, předběžné rezervace bude možné uzavírat až od 20. dubna. Když exkluzivita, tak se vším všudy, jak se na celebritu sluší a patří…

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Motokatalog.cz



TOPlist