ktm_unor




Soutěž o termoprádlo Street Racer

Motorkářů, kteří jezdí v obyčejném bavlněném tričku, už moc nepotkáte. Termoprádlo je jasnou první volbou do každého počasí a vy teď máte jedinečnou možnost, získat hned tři kousky naráz. Stačí jen soutěžit!

Značku Street Racer již z našich soutěží velmi dobře znáte. Je spojena se sítí motorkářských prodejen MotoZem, které najdete na severní Moravě, u Brna a u Prahy a v nich sortiment prakticky pro každého motorkáře, od čopráka přes enduristu po brusiče kolenních sliderů. Pokud to máte z ruky, nevadí, MotoZem má opravdu velký a obsáhlý e-shop. A v něm samozřejmě i termoprádlo od mnoha značek včetně Street Racer.
Značka Street Racer nabízí tři druhy termoprádla se jménem Spot: triko s krátkým rukávem, triko s dlouhým rukávem a dlouhé spodky. Materiálové složení je pro všechny stejné, 65 % nylonu, 21 % polyesteru a 8 % spandexu, a stejný je i velice fešný design v kombinaci černé a šedé barvy s červenými logy a nápisy. Střih je logicky přiléhavý anatomický s plochými švy pro pohodlné nošení a výrobce slibuje výborné termoregulační vlastnosti s perfektní prodyšností, maximální odvod vlhkosti a rychlé schnutí – prostě to, co od termoprádla požadujete.

Všechny tři druhy termoprádla Street Racer Spot seženete ve dvou velikostech, S/M a L/XL, liší se jen ceny: triko s krátkým rukávem a spodky jsou za 649 Kč, triko s dlouhým rukávem za 899 Kč. Jeden z vás ovšem může mít všechny tři kousky úplně zadarmo, stačí, když správně uhádne soutěžní otázku a bude mít štěstí při losování. Pozor, tentokráte je ta otázka docela těžká a určitě bude dobré, když se podíváte na web MotoZemě.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Co se skrývá pod názvy MotoZem Brand a MotoZem Unique?
    • kolekce oblečení
    • závodní stany
    • motokrosové přilby

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist