-
1Odpovědí
Přívěra kmitá a neotočí se
Zdravím, mám Yamahu DT 125 R, přívěra mi vpohodě funguje na jiným DT, ale na tomto ne, pouze kmitá a neotočí se. Koupil jsem novou jednotku pro motorku stím, že ta stará jednotka to též mohla dělat, ale dělá to furt. Nemá prosím někdo zkušenosti s tímto?
-
1Odpovědí
Problém s přívěrou
Mám yamaha dt125r 1998 a nevím si rady s přívěrou a otáčkami když přívěru nastavím do jakékoliv polohy nebo ji dokonce na lankách odpojím tak motor stále točí jenom 7500 otáček.Byl by někdo ochotný pomoct a telefonicky se spojit je to na delší povídání.Dí
-
3Odpovědí
Rada
Dobrý den před pár dny jsem koupil motorku yamahu dt 125 rv.2000 která má najeto 43000 jediné co se na motoru dělalo byl vyměněny píst jinak prý nic. Chci vás požádat o radu ohledně oilmasteru jestli u motorky co má tolik najeto bude lepší ho vyřadit a lí
-
1Odpovědí
Cuká za jízdy, vyskakuje rychlost
Mám problém, moto při jízdě cukne, jakoby vypadl a zaskočil zpět kvalt, nebo jak když bych rychle přimáčkl spojku. Velmi výjiměčně se stane, že kvalt vyletí úplně, ale to se stane jen když řadím 1-2 a nebo naopak. Jinak na všechny kvalty (nejčastěji 5,6
-
2Odpovědí
Oprava poškrábaného plastu
Ahoj, nevíte někdo jak opravit takto poškrábaný plast? [img]http://www.img.tpx.cz/uploads/90556921_1348521872022476_8458668799317508096_n%20(1).jpg[/img] Díky
-
2Odpovědí
motorka jen tak občas chcípne za jízdu třeba 3krát.
Zdravím sem začátečník a vlastním yamahu dt 125, mám ji 2 měsíce motorově vše v pořádku, ale asi před měsícem jsem přejel kaluž a od té doby při jízdě nevím důvod prostě chcípne pak stačí vypnout klíček a zapnout a zase naskočí. Jsem celkem zoufalý a fak
-
1Odpovědí
Dt 125 přívěra se místo otevření zavírá
zdar hoši řeším menší problém, měnil jsem blatník a při tom jsem rozpojil všechny kontakty co jsou u masky, od té doby Dt nejede, chytne ale při přidání plného plynu zdechne. při přidání plynu se točí doleva :! :! díky za jakoukoli pomoc (y)
-
0Odpovědí
při rozjezdu za studena se dusí
Zdravím , nechám motorku zahřát a když se rozjedu dusí se asi po necelé minutě jízdy už jede jak má .
-
2Odpovědí
samovolné přidávání plynu
Zdravím , když přidám plyn (jedno kolik) , tak motorka neudržuje dané otáčky , ale stále se zvyšují , v čem by mohl být problém.
-
1Odpovědí
směs , vysoké otáčky
Zdravím , když vytočím motorku do vyšších otáček , začne jakože prskat a nejedete dál - je to způsobený směsí ? Bohužel nevím kolik mám otáček , nemám otáčkoměr.A ještě při studeném nastartování mi motorka stoupne do vysokých otáček(celkem hodně) a drží
-
0Odpovědí
Můj cyklus DT125R se nezačne.
Stává-li se, že existuje nějaká chyba v systému ECU. Také jsem se potýkala s takovouto záležitostí, stačí zavolat servisní středisko a poslat techniku, která ho opraví. Je problém s DT125, že jeho plná závislost na ECU začne, nemůžete spustit rychlost při
-
1Odpovědí
Omezovač
Zdravím , vím že obecně na vyřazení omezovače na dt sou dva recepty ten s tím zařízením od ignitechu nebo to druhé s tím přepínáním nicméně zajímalo by mě jestli by nestačilo pouze odpojit tachometr
-
0Odpovědí
Plasty z jiného modelu
Zdravím , otázka můžu hodit plasty z RE na R ? nebo z jiného ročníku (R)
-
1Odpovědí
dlouhé startování
Ahoj, chci se zeptat. Mám Yamahu DT 125 R rok výroby 2000. Jde o to že poslední dobou když delší dobu nejezdním (například 5 dnu) tak nejde nastartovat. Musím se s tím mordovat třeba 10 minut, nakopávat jak blázen. Když začnu nakopávat tak je to jak mrtvá
-
1Odpovědí
Yamaha DT 125 nejde do otáček
Zdravím, mám problém se svou Yamahou DT 125. Když zapnu benzín, tak mi nejde do otáček, jede jakoby přes sytič, nejde vytočit, ale když benzín zastavím, tak cca po 10ti sekundách jde krásně do otáček, dokud benzín nedojde, pak zas musím benzín na chvíli
-
2Odpovědí
Yamaha Dt 125 sytič
Zdravím, řeším opět problém s karburatorem .. Nejakym zpusobem bez vypnutého sytiče nejde jak má .. Jakmile je sytic vypnuty tak motorka vyskočí na 3 tis otacek chvilku klape a potom pomalu otacky klesaji až chcípne.. i pri jizdě strasně zakopáva , to sam
-
4Odpovědí
Motorka cuká.. nejde do plného... při vypnutém benzínu jede normálně
Mám motorku Yamaha TDR 125 Lightburner rv. 1990. Mam takový problém... Motorka se točí max. k 5 tis. a jede max. 50-60km/h. Ale když vypnu benzín (kohoutkem) tak motorka se normálně točí do plného a jede uplně normálně 120 km/h.... servisoval sem to v Y
-
1Odpovědí
Yamaha DT 125 R se po chvíly jízdy začne dusit a chcípne.
Ahoj, mám Yamahu dt125r. Po nastartování jsem ji nechal 5 minut zahřát jako vždy. Poté jsem jezdil 5 minut po rovině, když jsem začal jet do kopce na trojku, trochu jsem tomu naložil, tak motor začal jakoby cukat, dusit se a nakonec chcípnul. Když jsem
-
3Odpovědí
Voda v motoru
Ahoj.. potřebuji poradit dnes jsem kontroloval olej v motoru a přišel jsem na to že je tam bílá emulze prý je to voda v motoru mohli by ste mi poradit čím to může být a jak opravit? A voda v chladiči se také ztrácí :-(
-
2Odpovědí
Když zařadím tak nejede
Dobrý den měl bych takový dotaz ,onehdy jsem se jel projet na mým DTčku v terénu a zahrabal jsem se poté co jsem to trochu tůroval abych vyjel se něco stalo , motor běží ale když zařadím tak to nic nedělá nevíte co s tím za rady děkuji :-)
-
4Odpovědí
Řídící jednotka pro Yamaha DT 125R 1998
Sháním jednotku na rok 98 na Rko, takovou tu se třemi výstupy. Nikde není k sehnání, ani originál od Yamahy jsem jí nenašel, na ceně tolik nezáleží, hlavně jí sehnat. Nebo to alespoň zprovoznit s nějakou jinou i když bez přívěry. Nějaký rady? :-)
-
1Odpovědí
změna rámu dt
Ahoj,potřeboval bych vědět jestli je možný a reálný vzít rám z DTRka a dát do něj motor z DTLC.Všechno jde,když se chce a je dost času na práci ;-) zajímalo by mě jaký rám by byl nejpodobnější,aby tam ten motor seděl bez všemožnýho převařování.díky,Kuba.
-
2Odpovědí
kde sehnat ložiska do kyvky Yamaha DT 125 R
Ahoj, nechával jsem opískovat kyvku a rám, pak jsem chtěl dát nová ložiska, což se ale povedlo jen z části, protože do té druhé díry, jak je zakroužkovaná na obrázku, nemohu ložiska nikde sehnat a bohužel neznám původní rozměry abych mohl nechat vyrobit n
-
1Odpovědí
budíky yamaha dt/xt
Ahoj, budou pasovat budíky z xt na dt? Dt jsem koupil už bez budíků. http://www.bazos.cz/img/2/729/50231729.jpg
-
2Odpovědí
Píst OMP DT 125 R
Čus, chci se zeptat jak je to s pístem zn. OMP. Je to na sach ZX 125 02 taže i DT 02 http://eshop.motoline.cz/pisty-omp-levna-rada-pistu/3571-pistni-sada-omp-yamaha-dt-125-r-tzr-125.html Za tu cenu můžu mít tři tyhle nebo jeden Wossner. De o to jak dlo
-
2Odpovědí
provozní teplota 2t
Zdarec, neví někdo jakou mají 2 takty cca provozní teplotu? Četl jsem podrobnosti [url=http://kapaliny.heureka.cz/denicol-cooling-liquid/specifikace/#section]TÉTO[/url] chladící kapaliny a padlo tam slovo etylenglykolá báze, je to prostě jedovatá tekutin
-
3Odpovědí
Dusí se na vyšší otáčky
Zdravím, mám podobný problém, okolo 7-8 mi začne dt škupat a dál nejde ale dělá to jen na plný plyn když má třeba 3/4 plynu tak minimálně nebo vůbec, jinak výfuk byl čištěný, přívěra chodí, karbec vyčištěný, svíčka nová, vzduch.filtr taky nový na smě sem