-
4Odpovědí
ztrata vykonu,vysoka spotreba
piaggio x9 500 Zdravim,potreboval bych radu ptz uz nevim po cem jit,skutr cca v 5000 otackach ztrati vykon max rychlost cca 140 kmh,na miste motor jde vytocit max na 7500ot,spotreba je 8,1L/100km.jinak skutr chyta na otoceni a do 5000 ot jede uplne normal
-
2Odpovědí
Motor stratil výkon
Potřebuju radu kde hledat problem...Maximalní rychlost kterou jsem ted dokázu jet na skůtru Piaggio x9 500 je 120km (doposud nebyl problém se dostat na 150 a víc) Motor do 120km má sílu nic neškube...Vyměníl jsem řemen variatoru ,vyčistil válečky.Zlepšení
-
2Odpovědí
Motor stratil výkon
Zdravím , po zimě a výměně oleje a filtru jsem dnes zjistil,že mi skutr Paggio X9 500 jede a táhne a má sílu do 120km/h pak ztrácí sílu nemá snahu vůbec zrychlit a na max po chvilkce to dostanu na 130km,a pak zvuk je jako když jedu na maximální výkon .V
-
2Odpovědí
Kontrolka alarm
Při jízdě se mi ve vyšší rychlosti rozsvítí kontrolka alarm.Po vypnutí motoru a znovu nastartování kontrolka zhasne..jednou se to opakovalo dvakrát..Nevím co by to mohlo být a kde hledat a odstranit závadu.Díky
-
3Odpovědí
Přepojení světel
Zdravím. Snažím se vymyslet, jakým způsobem zapojit světlomety, aby potkávačka svítila na obou světlometech současně. Dát tam jiné patice a dvouvláknové H7? Četl jsem zde na fóru několik úprav, ale jednalo se o přepojování, kdy obě světla svítila až při z
-
2Odpovědí
Brzdové světlo
Ahoj,přestalo mi svítit brzdové světlo,neví někdo kde je zakopaný pes?Dík.
-
2Odpovědí
problém se stojanem
Ahoj,chci se zeptat,mám Piagio X9 Amalfi a začal ně zlobit boční stojánek-funguje přesně obráceně,když je vodorovně motorka nestarruje a obráceně když je o něj opřená jde nastartovat,neví někdo kde je zakopaný pes?Dík.
-
3Odpovědí
startovací mechanismus
[img=http://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2016/50/376431_dscf4548.jpg][/img] [img=http://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2016/50/376432_dscf4539.jpg][/img] Při skládání po výměně válěčků jsem si všimnul, že z pod matky držící po kupě startov
-
1Odpovědí
svítí kontrolka imobilizéru
Hledám nějakého dobrého elektrikáře co by dokázal odhalit problém v elektrice (Brno a okolí) jelikož v tomto případě asi žádná slušná rada nepomůže, tak jen v krátkosti nastíním problém. Z ničeho nic se mi začala rozsvěcovat kontrolka imo. a v ten okamži
-
6Odpovědí
Výkon motoru Piaggio X9
Zdraví všechny magory do motorek a skůtrů. Potřeboval bych radu. Dal jsem svůj skutr Piaggio X9 250 z r.2007 do nejmenovaného značkového servisu v Praze na velký servis ve 12 tis.km. Měnily se náplně, pneu atd..., hlavně ale řemen variátoru a válečky,
-
1Odpovědí
Piaggio X9 250 a 500
Dobrý den, potřeboval bych vědět zda je rozdíl v termostatu u X9 250 a X9 500 ? Protože cenový rozdíl je značný a vypadají stejně,nebo mi prosím poraďte kde tento díl sehnat za rozumné peníze. Děkuji