-
1Odpovědí
Pístní kroužky označení
Zdravím potřebuj poradit ohledně pístních kroužků . Mám nový výbrus a origo japonský píst vlastně celou sadu na druhý výbrus 94.5mm 660ccm :-) Stírací kroužky chápu, ale proč ty dva jsou úplně stejné a jen na jednom je vyražené 2T na jednom konci a
-
3Odpovědí
Hlavni 20A pojistka
Dobrý den. Na kamaradově Suzuki savage 650 nam bez jakéhokoliv upozornění praská hlavní 20A pojistka. Je jedno zda jedu 40 nebo 140. Prostě z ničeho nic praskne. Proměřil jsem dobíjení, zkontroloval a očistil kabely, dotáhl kostry, vše je ok. Kam jinam
-
1Odpovědí
Řazení nahoru
Zdravím, při řazení mi to skočí o dvě rychlosti, tzn., místo 3 je tam 4. Co s tím?
-
1Odpovědí
utahovací moment
Zdravím mám jen dotaz ohledně utahovacích momentu válce na Savage 650 budu měnit těsnění pod hlavou a nepodařílo se mi zjistit jaký utahovací moment použít.
-
3Odpovědí
Občas chípne při nízkých otáčkách stupeň 2 odbočování, křižovatka, co s tím?
Zdravím, občas se mi stane, že při nízkých otáčkách např. při odbočování, jízdě po kruháči mi chcípne motor, bez předchozího náhlého upozornění. Jízda je někdy taková jako by vlnitá tzn. jako bych ubírala plyn což ale nedělám. V tahu do kopce táhne dobře
-
3Odpovědí
Nepravidelný chod motoru
Ahoj,mám necelý rok Suzuki LS650 savage.Teďka mi začala ale zlobit, za studeného startu když nastartuji tak jde motor nepravidelně ale jen tak 15vteřin pak se vše srovná,občas ji trvá než chytne.A ještě jeden problém prolíná mi olej pod hlavou válce,prej
-
8Odpovědí
Rez v nádrži
Chtěla bych se zeptat,jsem po autoškole a mám vyhlédnutou pro začátek motorku suzuki savage 650,je pěkná ale je tam jeden problém, má rezlou nádž ze vnitř ucpával se tím pádem palivový filtr (rez padal do paliva).Prý to bylo čištěno kyselinou citronovou