-
2Odpovědí
Zapojení podtlakových hadic
Zdravím. Mohl by mi někdo nafotit, zakreslit, nebo jinak přiblížit zapojení veškerých podtlakových a odpadopvých hadic karburátoru a nádrže: Měl jsem motorku přes rok rozebranou, nezakreslil jsem si a teď nad tím dumám... XJ 600 Diversion S.
-
2Odpovědí
Dotažení hlavi motoru
Dobrý den ? kolik prosím nastavit moment na klíči u dotažení hlavi motoru? děkuji
-
0Odpovědí
Hledá se garážmistr v Praze
Ahoj všem, máte někoho solidního, kam vozíte své stroje v Praze? Spíš nějakého garážníka za rozumnou cenu? Jsme v Praze chvíli. Nebo doporučení na solidní servis? Mám třicet let starou Yamahu, tak aby účet za servis nebyl vyšší než hodnota moto. Pot
-
7Odpovědí
Vymena olej
Ahoj vsichni, rada bych se zeptala. Potrebovala bych vymenit olej u Yamaha XJ6N naked bike a nemuzu najit spravny druh olej nikde. Mate nekdo zkusenosti s vymenou u XJ6N. Diky moc vsem za rady predem
-
3Odpovědí
přestavba motoru yama xjr 600 diversion 2010 na yama r6
Zajímalo by mě jestli někdo nezkusil přestavět motor yamaha xjr600 r.v. 2010 motor r6, 2010, jednalo by se o komplet výfuk, sání a nastrojenou hlavu+řídící jednotku, (spodek motoru je stejný).
-
2Odpovědí
Správné zapojení cívek k válcůmna xj600
Zdravím. Potřeboval bych vědět pořadí kabelu od cívek jak je správně zapojit. Vím že 1,4,2,3 ale z které strany se bere první? Od plynu nebo od spojky? Díky.
-
3Odpovědí
hlučná převodovka na 5.převodový stupeň
Ahoj, čím by mohl být způsobený hluk v převodovce pouze na pětku? Nějaké ložisko? Nebo vada na jednom ozubeném kole? A jak moc složitá a drahá by byla případná oprava? V jízdě to nijak neomezuje, jen se změní na pětku zvuk, není to rachtání, spíš takové h
-
2Odpovědí
Nefunkční směrovky na jedné straně
Ahoj, snad mi tu někdo dokáže poradit s kabeláží, která je pro mě španělskou vesnicí. Mám yamahu XJ 600 1994, směrovky mi blikají do prava (zároveň bliká ukazatel na "palubce"). Na druhou stranu mi však blikají směrovky velice slabě a když se rozsvítí hla
-
1Odpovědí
XJ 600 S Diversion rok 1997 - dobíjení, reguátor
Ahoj, poradíte kde najdu na šestce Diversionu, rok 1997, regulátor napětí?
-
1Odpovědí
XJ 600 S Diversion rok 1997 - dobíjení, reguátor
Ahoj, poradíte kde najdu na šestce Diversionu, rok 1997, regulátor napětí?
-
2Odpovědí
Vibrace motorky v celém rozsahu otáček motoru
Zdravím Všechny znalce Yamahy XJ 600. Poprosil bych o radu, kde hledat zakopaného psa.Jsem čerstvým majitelem motocyklu Yamaha XJ 600 S Diversion R.V 97, čerstvý dovoz z Francie (tudíž 1 majitel v ČR) Kromě klasického hluku od spojky(při zmáčknuté je to
-
2Odpovědí
Yamaha Diverzion XJ 600-startování
Mám Yamaha Diverzion XJ 600 a po otočení klíčku do polohy start, se rozblikají varovná světla ale motorka nestartuje. Poradí někdo čím to může být? Díky Jan Fojtík 603 533 387
-
3Odpovědí
Rám -starši vs novější
Zdar lidi, přicházím s prosbou o radu ... rodina rozhodla a tak dáváme do "parády" prítelkyně XJ 600 N , bohužel při rozebírání jsem zjistil že rám je docela slušně poprasenej domácím kutilem (vařený na víc místech) zdá se že celkově to bude lepený z ví
-
5Odpovědí
Nízké otáčky
Zdravím. Prosím o radu. Mám yamahu xj 600. Motorka při vyjížďce ztratila výkon, nešla vytáčet a jela max. cca 80 km/h.Po zastavení měla na volnoběh cca 500 otáček, v motoru jako by se něco hádalo a samozřejmě chcípla. Když jí nastartuju za studena se s
-
4Odpovědí
teče kohout od benzinu
Zdarec teče mi kohout od benzinu (rv1994) .Dá se přetěsnit (jak čím? v opravar. příručce jsem to nenašel), nebo výmnena? díky za odezvu
-
3Odpovědí
Po zařazení rychlosti zdechne
Zdravím kolegy a kolegyně ;-) v jedné stopě. Dnes jsem se vracel z práce a při nižších otáčkách a hlavně při rychlostních stupních 1 a 2, prostě skoro vždy po rozjezdu (na křižovatkách, při rozjezdu v koloně, v ostrých zatáčkách, kde jsem musel zpomalit č
-
4Odpovědí
Spojka jde těžce zmáčknout
Zdar, Vzdycky mi na xjcku sla spojka docela tezko, ale ted najednou po par mesicich stani jde tak tezce, ze se neda jezdit. Vymenil jsem lanko (puvodni uz bylo pred pretrzenim), ale to nepomohlo - hybe se volne bez odporu. Mel jsem spojku rozdelanou a m
-
1Odpovědí
Cinkání pod motorkou
Ahoj, na mé XJ600 se mi při přejetí nerovností ozývají zvuky, jak kdybych měl pod motorkou tašku s prázdnými lahvemi. Koukal jsem se pozorně a není tam :-) Nemohu najít nic uvolněného, zkoušel jsem i shodit tankvak, jestli něco necinká v něm, i když to j
-
4Odpovědí
Kape olej za za filtrem
Olejový filtr je dotažen a na přírubě za filtrem mi to při ohřáté motorce kape. Nevím čím to je. Můžete někdo poradit děkuji
-
3Odpovědí
Výkonová díra do 3tis
Zdravím, prosím o jakoukoli radu, za tepla cuká a nemá výkon od cca 1200 do 2800 otáček a to pouze za tepla. Studená bez sitiče jede ok, bez zátěže jde do otáček bez problémů teplá i studená Starty na první cuknuti, karburátory seřízení, nové svíčky
-
2Odpovědí
Tlouš'tka brzdových kotoučů
Na mém XJ 600 mají brzdové kotouče 4,25-35 mm . Nové by měli mít asi 5mm . V manuálu je výměna dle značek na kotouči nic jsem tam nenašel. Do jaké tloušťky je bezpečné je sjíždět 4 mm? Jediné co hrozí je zkroucení po přehřátí ? Děkuji za názory
-
7Odpovědí
Kontrolka stavu oleje
Ahoj, včera a dnes se mi stalo něco, co ještě nikdy. Ráno jsem normálně nastartoval. V klidu se rozjel a mírnou jízdou (tzn. bez nějakého vytáčení) jsem jel cca 500 metrů a začala mi svítit kontrolka oleje. Bylo mi divné, že bych tam měl málo oleje (měnil
-
4Odpovědí
Cvakání v motoru
Ahoj, mám Yamahu XJ 600S Diversion. Tuto sezónu se mi děje něco v motoru. Pozoruji to ovšem jen když stojím (např. na semaforech) a mám zařazený neutrál. Motor bublá cca na 1200 otáček (při zahřátí o něco více, ale v tom asi není problém). Pak po nějaké d
-
3Odpovědí
Chcípnutí moto za jízdy
Ahoj, mám možná laický dotaz, ale dnes mě velmi nepříjemně překvapila následující situace. Ráno jsem normálně nastartoval. Jel cca 20 km a vše v poho. Poté jsem přijel do města a ani při čekání na semaforech jsem nezaznamenal žádný problém, pří stání žádn
-
8Odpovědí
Nehazi jiskru
Zdar, už sem pár rad našel, ale marný. Xj 600 točí, jiskra nikde, rele spína, čidlo sem měřil 0,409 ohm, na civkach 11,5 V. Konektory jsem prošel, zdá se vše ok. Když chci start s rychlostí, vymačknu spojku a vůbec nic. Před týden jela. Dá se nejak zkusit
-
5Odpovědí
XJ600 Kucká, vynechává na plný výkon
Zdravím XJčkáře. Mám XJ600 rok 1999. Posledních pár vyjížděk se mi stalo, že motorka na plnej výkon přestala táhnout, znatelně vynechávala. Projevuje se to jen když chci jet svižně. Vypadá to na problém s dodávkou paliva. Jako kdyby to nestíhalo plnit
-
4Odpovědí
Co vše musím rozdělat abych přehodil převodovku yamaha xj 600
Zdravím, napište mi někdo prosím co vše musím rozdělat abych mohl přehodit kolečka a ložiska v převodovce. Jde mi o toto: 1. Naivně - dá se tam dostat přes spojku ? (věřím že nedá) 2. Stačí "jen" motor rozpůlit a dají se při tom válce nechat. (že by
-
3Odpovědí
Po výměně oleje začala cvakat spojka(spojkové ložisko?)
Zdravím, Dneska jsem vyměnil olej v moji Yamahaze jsem nový majitel takže olej co byl předtím nevím,co jsem tak přečetl po fórech a na doporučení jsem zvolil MOTUL 3000 20W50 no vyměnil jsem olej,filtr atd nastartuju motor se mě zdál hned tišší vyjedu z
-
2Odpovědí
Zaměnitelnost převodovek Yamaha XJ 600 (dvoukotouč r.v. 98) ze starších modelů (93-98)
Dobrý den, poraďte někdo s převodovkou.Hučí mi čtyřka a pětka a chci vyměnit kolečka protože mám strach aby se nevysypaly.Na netu jsem našel pár motorů, popř. převodovek ale nevím, jestli je možné z modelu od roku 93 - 98 dát převodovku do roku 98
-
3Odpovědí
Otočené šoupátko karburátoru XJ 600
Zdravím mám nově XJčko které má v TP 25kw jinak jede asi do 150 takže jsem so říkal jo bude zavřena, tak jsem se na to chtěl dneska podivat na ty klasický restrikce(příčka v přírubě,dorazy na šoupátkách atd) jenže ani jedno jsem tam nenašel moto úplně bez