-
3Odpovědí
Po zahřátí se při neutrálu zvyšují otáčky
Dobrý den. Po zahřátí a ujetí asi 20 km se při neutrálu ( na semaforu) zvýší otáčky. Nevíte čím by to mohlo být a kde se případně volnoběh seřizuje? Děkuji za rady. Ruda ;-)
-
3Odpovědí
přídavná světla
Ahoj všichni Měl bych dotaz ohledně přídavných světel na Kawasaki en 500 r.v.1995 Máte někdo zkušenosti jednak ohledně legislativy,a hlavně jestli je možné připojit 2krát55wsvětla kvůli dobíjení. Díky za rady, případně za info kde světla a rampu koupit
-
3Odpovědí
nabíječka baterií
Ahoj. Od zítřka mají v lidlu nabíječku za 499 k. Píšou tam, že dobíjí baterie v kapacitním rozsahu 1,2 - 120 Ah. Jde mi o tu spodní hranici. Nemá to být 12 Ah ? Pokud by byla pravda co tam píšou, tak by to bylo super. Krom kawy, kde mám 12 Ah potřebuji d
-
1Odpovědí
zvýšení výkonu
Ahoj všichni Jsem tu nový a mám dotaz.Na moto Kawasaki en 500 rok 1995(původně koupená pro manželku) je výkon motoru 20kw.Dá se nějak zvýšit výkon na 35 kW? Děkuji za odpovědi.
-
4Odpovědí
spojka
Ahoj všichni. Nastartuju, nechám běžet cca 3 min, zavřu sytič, zařadím a hop skok. Jinými slovy asi zůstane slepená spojka. Při další jízdě vše ok. Proč ??? Dělá to jen při prvním rozjezdu. Potom už vše bez problému, můžu jezdit celej den. Olej používám 1
-
5Odpovědí
hadíčka z airboxu
Ahoj všichni. Nejdřív díky za předchozí rady a ted dotaz.Ze dna airboxu je vyvedená hadička. ukončená jakousi "čepičkou", tedy zátkou. Podle mne by měla sloužit k odkalení airboxu. Při bližším ohledání jsem zjistil, že je čepička přilepená k hadičce. Po
-
3Odpovědí
plynová lanka
Může mi prosím někdo objasnit princip funkce dvou plynových lanek ? Při otočení plynem jedno lanko otevírá klapky v karburátoru, ale jakou funkci má to druhé lanko ??? Při demontáži jsem ho vytáhnul z bowdenu. přetržené, zoxidované, takže bylo nefukční ně
-
2Odpovědí
demontáž karburátorů
Ahoj všem. Dozvím se tady stručný návod jak demontovat karburátory z motorky ? Jedná se mi hlavně o to, zda musím sundat nádrž, vypustit chladící kapalinu a kde, dále potom kde odpojit hadičky chladící kapaliny vedoucí do karbců atd... Vyměnit jen jehlov
-
2Odpovědí
přeplavení karburátoru
Ahoj všem. Přeplavuje se mi levý karburátor. Problém nejspíš jehlový ventil, možná smetí, atd,,,Nikdy jsem neměl tento karb. rozebraný. Jedná se mi o to, než začnu shánět mechanika, zda můžu toto zkontrolovat, aniž bych musel demontovat karburátory. Mám n
-
2Odpovědí
Výměna přední řemenice
Ahoj máte někdo zkušenost s výměnou přední řemenice? Díky za každou odpověd.
-
2Odpovědí
řemen - řemenice
Ahoj všichni. Vím že na toto téma už je toho na foru napsáno hodně. Vyčochtaná přední řemenice způsobuje nepříjemné zvuky, jakési "chroustání", je slyšet zejména při jízdě s kopce s vypnutým motorem. Hřídel má nepatrnou vůli při posunu dovnitř-ven se zvuk
-
0Odpovědí
vyměna řiditek nevidím na kontrolky
Zdravím všechny příznivce jedné stopy.Jsem zde nový,tak pokud budu mít hloupé dotazy,tak do mě kopněte,díky :-D Chtěl bych vás požádat o radu zkušených,koupil sem Kawinu a jelikož mám téměř 2 metry a nevyhovovali mi původmí řídítka styl "kolečko",pořídí
-
3Odpovědí
obsah olejové náplně
Ahoj. Obsah olejové náplně ? Díky za odpovědi. [:o]
-
1Odpovědí
hnací řemen
Ahoj, Mám možnost koupit ENKO je to leštěnka dovoz NSR. Při prohlídce jsem si zespodu sáhnul na řemen a černá mastnota. Nemám žádnou zkušenost s řemenem, tak se ptám: Mám čekat nějakou záludnost např. únik oleje odněkud, nebo je to běžná věc u těchto sto
-
5Odpovědí
nestartuje,jen cvakne
Zdravím mám problém s kawou,minulý týden mi chcipla když jsem ji nastartoval všechno fungovalo nechal jsem ji chvilku šlapat a pak když jsem tam kopl jedničku tak mi chcípla,a to jsem ani spojku nepustil a už jsem to nenakopl.Mysleli jsme že je to baterko
-
5Odpovědí
Karburátory
Zdravím,Kawa se pořád uchlastává a benzín se mi dostává do kolen výfuku nejde na brnk za tepla nastartovat,mám dobrého mechanika ketrý mě stáhl o 6 tis.,a řekl ,že mám více jezdit. Myslím si o tom své.Hledám dobrého mechanika,který si řekne o peníze,ale t
-
5Odpovědí
začne dusiť po cca 10km
Zdravím Vás Stretol sa niekto s problémom? po prejdení niekoľkých km cca 10 - 15 mi začne moto dusiť. Musím zastaviť alebo spomaliť na niekoľko minút a potom za opäť motorka správa na čas korektne. Ďakujem za každú radu
-
5Odpovědí
jak vyndat zajištovací čípek šneku tachometru?
píská mě snek tachometru a hřeje se to jako čert,podle nákresu je sněk zajistěn takovým malým čípkem,po vyjmutí čepu se vyndá zajištovací objímka se závitem(kam se pak šroubuje náhon tachometru) a měl by jít šnek vyjmout,namazat bez demontáže kola,bohužel
-
4Odpovědí
Baterie pro Kawasaki EN500 Vulcan
Zdravím přátelé, s počátkem sezóny mám tak pocit, že přichází chvíle pořídit novou baterii do mojí Kawasaki EN500 C1 (rok 2001). Původní bůhvíjak stará německá DELO 12 Ah baterka odchází, a tak si říkám super, koupím si nějakou moderní bezúdržbovou tře
-
4Odpovědí
Podtlak v karburátory
Dobrý den. Potřebují poradit! Při vyrovnaných podtlakech na volnobeh po zvýšení otáček cca 3000) podtlaky se úplně rozhodily. Otázka zní, mám dorovnat podtlak ve vyšších otáčkách ,nebo nechat vyrovnání jen na volnobeh ... Když dorovnam v otáčkách jsou roz