-
3Odpovědí
Motoelektrikař
Ahoj neznáte motoelekrikaře potrebuji udělát el zásuvku na GPS? Dekuji
-
3Odpovědí
Spojka
Zdarec Mam 1800 intruder a Chci se jen zeptat, zda je normalni že když zařadim tak jde dost slyšet zařazeni kvaltu a to nejvic 1 a 2....je to i bě :-) hem jizdy a i u podřazeni na nižši kvalty, je to v pohodě nebo se mám bát opravy,u 800 mi to totiž ned
-
1Odpovědí
Řidítka
Zdravím,hodil by mi někdo odkaz na origo řidítka nebo jim nejpodobnější na Intruder M1800R?Koupil jsem s jinými a vůbec mi nevyhovují.Originály jsem neviděl a nevím jaké mají rozměry..Kolik cm mají rozpětí?Nebo nezbyly někomu třeba z přestavby?
-
2Odpovědí
Cuka
Při překračování 4000 otáček cuka. Na každý kvalt. Potom se zase uklidní a táhne bez problémů. Benzín svíčky filtr , vše v pořádku. Nemáte někdo nějakou dobrou radu?
-
1Odpovědí
Výfuky
Zdravím,zvažuji nákup Intrudera.Prodávající na něm má laďáky Cobra a říká,že kvůli absenci lambda sond musí chodit každých 12tkm na přehrání palivových map nebo co?Může mi někdo podrobněji vysvětlit,o co jde a jak to od jádra pudla je??Děkuju za věcná fak
-
1Odpovědí
brzdy
ahoj motorkari.mam suzuki m1800 intruder R z roku 2009.rad bych vededel jestli by by byla moznost predelat jednoduche brzdy na dualni system.nejak nestiham davat nohu na zadni brzdu,blokuji predni a padam na hubu. diky a prosim nepsat jezdi pomalu :-)
-
1Odpovědí
Hydrografika/Vodní tisk
Čau, co si myslíte o tý úpravě vodním tiskem? Je to kvalitní? vydží to? Nemá někdo zkušenosti? Jsme z Prahy a nevím jestli to tu někdo dělá. Děkuju moc, rád bych si tím nechal upravit více věcí ale bojím se, že se to třeba nějak zníčí nebo že se prostě ně