-
2Odpovědí
přední světlo svítí vysoko
(y) Zdravím .Obracím se na majitele této značky ,který bude chtít poradit s nastavením př.světlometu. Za rady a doporučení předem děkuji.
-
1Odpovědí
počítač
Zdravím,poprosím o radu: Z návodu jsem nepochopil,jak zjistit na displei momentální a dlouhodobou spotřebu- jak postupovat- jsou tam 2 knoflíky na přepínání módu a nevím co a kdy mačkat díky ,,rok.2006
-
4Odpovědí
ukazatel zařazené rychlosti
Ráda bych si koupila a nainstalovala na Honda NT 700 Deauville ukazatel zařazené rychlosti. Víte někdo o nějakém vhodném? Já na internetu našla Gipro DS H01.... hodí se pro tuto motorku?
-
4Odpovědí
Klepnutí v motoru při vypnutí klíčku
Zdravím majitele hondy NV700 T deauville.Jsem pár dní majitelem této motorky.Pri vypnutí klíčku tedy motoru se ozve klepnutí jako kladívečkem do karteru.Jelikož nemám prakticky žádné vědomosti a zkušenosti s touto motkou prosím majitele zda se setkali s
-
6Odpovědí
měření oleje
Zdravim,Na honda Deauville 700,2006,,,jak měřit měrkou olej-- se zašroubovanou nebo jen vloženou,v českem překladu návodu si protiřečí,diky za radu
-
1Odpovědí
systém abs
Zdravím,jedná se o Hondu nt 700 Deuaville ABS- rok 2006,,jak system ABS rozděluje brždění na kola při brždění přední ,zadni brzdou ,popřipadě radu,jak je nejlepší s tímto mozem brzdit děkuji
-
2Odpovědí
e-shop oleje, svíčky, filtr,
ahoj . Určitě si stroj servisujete sami, a nakupujete si díly...e-shop , kde by bylo vše za dobrou cenu...jaký máte ? [img]https://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2021/49/584716_a884bdb6afc04186e0d768d79693e289.jpg[/img]
-
4Odpovědí
rada
Věděl by ,prosím,někdo,jestli existuje manuál v češtině pro Honda NT 700 Deauville?.... [:o]
-
3Odpovědí
klipový deflektor na plexi
Mám 192 cm a plexi zvedlé na max--vzduch mi fouká přímo na hlavu-pomuže zakoupení klipoveho deflektoru ---máte někdo zkušenost?Díky za odpověd.
-
3Odpovědí
Svetla nefunguji Honda Deauville 700
Ahojte, mam problem so svetlami na Deauville, vymenil som ziarovku na stretavackach a teraz nesvieti ani jedna, ani dialkove. Svieti iba parkovacka, je tam nejake rele? Alebo moze byt problem v prepinaci? Zadne svetlo svieti aj blinkre, vsetko ostatne je
-
3Odpovědí
nestartuje
Nemůžu nastartovat motorku nedotankoval jsem nový benzín a střílelo to do výfuku a potom už jen točí a nechytne. Poradí někdo ?? Děkuji
-
3Odpovědí
počet svíček na válec
Zdravím Vás, chtěl bych poradit. Nevíte tady někdo kolik má Honda NT700V Deaville svíček v jednom válci (jednu nebo dvě) ať vím kolik objednat. Nechci to rozdělat a nejezdit. Chci objednat mezitím lítat a pak rozdělat. Díky za odpověď a mějte se tu fa
-
4Odpovědí
jsou i jiné padáky než originál výstupek ?
dobrý den . rád bych se dozvěděl jestli jsou na hondu nt 700 deauville jiné padáky než originál výstupek ? hledal jsem různě a zatím bez výsledku ..... děkuji za odpověd
-
4Odpovědí
Jaké pneu
Ahoj, mám obuty Brigesdtonky,zadní je nahraně ,po 13000.km. Byl jsem s nimi ,celkem ,spokejený ,ale chci s zeptat,jestli ,někdo neporadíte,ze své zkušenosti,případně lepší nebo co máte vyzkoušené . Ahoyy Vlada