-
3Odpovědí
Enduro na značky
Zdravím motojazdci. Mám KTM EXC 525 a chcel by som to prihlásiť na značky tak a otazka znie. Čo a kde musím urobiť a vybaviť aby som mohol mať moto na značkách? (nemám žiadne papiere k tomu)
-
1Odpovědí
Olej do převodovky
Zdravím Mám KTM exc 525 rok 2005 A chcem sa opýtať źe ako to je z olejom do prevodovky. leje sa nejak osobytne či koluje olej čo sa leje cez zátku po celom motore a eśte jedná otázka,aký olej do tmićov je najlepší?
-
1Odpovědí
budík/tachometer
Zdravím. Mám KTM 525 exc z roku 2005. A mám problém z budíkom,nejde ani merač motohodín,ani ukazovateľ rýchlosti,... Keď stlačím tlačítko tak zasvieti aj prepínať ide aj čísla ukazuje(ukazuje 0km/h) nefunguje motohodiny a ukazovateľ rýchlosti,proste i
-
2Odpovědí
karburátor,tlmiče,pneu,udržba,zazimovanie
Zdravím. Chcel by som sa opýtať crosáci. Ako často a ako čistíte karburátor?(čo a ako čistíte)? Ako kontrolujete tlmiče,aký olej dávate a kedy sú už zle?? Keď meníte pneumatiku,robíte niečo s kolesom? Akú máte takú všeobecnú údržbu moto cez sezónu?
-
1Odpovědí
Elektroinstalace - sestavení
Dobrý den všem potřeboval bych poradit ohledně El. Instalace KTM 525 2003 nemůžu dát dohromady blinkry atd asi mi pár kabelu chybi a nevím kde se obrátit třeba mi tu někdo poradit. Předem dekuji
-
1Odpovědí
Přepis
Ahoj chtěl bych se zeptat jak probíhá přepis a co všech no je k tomu potřeba, případně kde to sehnat díky Ahoj
-
2Odpovědí
počet míst
Zdarvím, chtěl bych se zeptat jestli je možnost legálně udělat z jednomístné motorky dvoumístnou děkuji a přeji hezký den.