-
3Odpovědí
kolik oleje do přednich tlumiču
prosim kolik oleje do jednokomorovych přednich tlumiču a jaky tam je nejvhodnější dik za info
-
2Odpovědí
tachometr pro STK
Řešil jste někdo tachometr na stk na wr 450F r. 2003 od výroby tam není ale nyní je povinný.
-
0Odpovědí
vzduchový ventil
zdravím, sdělí mi někdo jakou funkci má "ventil odpojení vzduchu" neboli vzduchový ventil na karburátoru CR na WR-ku? Motor se chová stejně jako by byla ucpaná tryska. Po rozebrání karburátoru jsem nenašel žádné znečištění které by vedlo k problému. Dle
-
2Odpovědí
množství oleje v motoru
zdravím, výrobce uvádí objem olejové náplně při výměně vč. filtru 1,2L. Nalil jsem 0,8 a na měrce je přes max. Olej jsem vypustil opravdu pečlivě vše co šlo. Je to možné?
-
1Odpovědí
kontrolka neutrálu
mají starší ročníky (2004) yamahy WR450 kontrolku neutrálu? Spínač na motoru je, ale kontrolka chybí. Nejsem první majitel a nevím jestli se kontrolka vůbec montovala, nebo ji někdo sundal.
-
3Odpovědí
vibrace řidítek
zdravím, má někdo zkušenost jestli se odstraní vibrace řídítek při jízdě po silnici výměnou klasického drapáku za enduro plášť (s hustšími špunty). Mám tento problém a myslím, že to již nic jiného způsobovat nemůže než drapák (kola nešmajdají a jsou vyvá
-
1Odpovědí
Karbec
Zdar panove.takovej dotaz.mam wr 450f 2008.jezdila dobře a teď poslední dobu při rychlém přidávání plynu se jakoby dusí a potom jede a stejně i na volnobeh. startovani na jeden brnk volnobeh taky v pohode jen při rychlém přidávání plynů karbec vyčištění
-
9Odpovědí
rozžhavený svod
kolegové, je normální že se i na volnoběh rozžhaví koleno (svod) výfuku? WR-ko je sice výkonná závodní motorka, ale tohle se mi nikdy u jjiných motorek nestávalo. Pokud to není běžné, čím by to mohlo nejpravděpodobněji být? (motorku mám čerstvě, takže ne
-
3Odpovědí
kdy výměna rozvodového řetězu
jaké je kriterium výměny rozvodového řetězu. Jak se to určí?
-
1Odpovědí
mřížky chladičů
zdravím, koupil jsem mřížky chladičů na WR-ko 2004, ale nepasují - jsou cca o 1,5 - 2cm širší. Nemá zde někdo přehled o těchto dílech na jednotlivých modelech? Motorku jsem koupil z druhé ruky a vím, že byly měněny chladiče a je možné, že jsou z jiného m
-
2Odpovědí
Nefunkční tachometr
Dravím mám pro s originálním tachometrem pouze sviti a nic neukazuje. Nemáte někdo zkušenosti z touto závadou? Děkuji za rady
-
2Odpovědí
problém s blinkry
zdravím, v poradně jsem podobný problém nenašel a na předchozí dotaz jsem nedostal uspokojivou radu, takže zkouším ještě jednou s dalšími informacemi a zjištěními a prosím pouze o fundovanější odpovědi a ne blbiny - nejsem úplný laik. popis problému: na
-
1Odpovědí
přerušovač
zdravím, nějak nemůžu najít přerušovač blinkrů na WR-ku. Poradí někdo?
-
2Odpovědí
nesvítí brzdovka
jak funguje brzdový spinač zadní brzdy? Je pro sepnutí třeba tlak v brzdovém systému? Vypustil jsem kapalinu a nesvítí brzdové světlo. Kabel vede do brzdové pumpy.
-
2Odpovědí
ráfek-záměna
zdravím, neví tu někdo, jestli lze použít ráfek zadního kola z Honda XR na Yamaha WR? Rozměr a počet drátů je stejný. Dále by mě zajímal (jen ze zvědavosti) rozdíl mezi ráfky na Honda XR a CRF (prodávají se jako dvě zboží). Díky za info.
-
2Odpovědí
problém s blinkry
zdravím, už jsem se ptal, ale nedostal jsem uspokojivou odpověď, takže zkusím ještě jednou. Jedná se o problém s (LED) blinkry. Když neběží motor blikají obě strany tak jak mají. Za chodu motoru bliká levá strana stejně tzn. OK, ale pravá spíše svítí (ne
-
1Odpovědí
montáž blastrů
koupil jsem nové blastry (chrániče páček) na řidítka. V montážní sadě jsou také 2ks plastové hadičky délky cca 5cm. Nevíte na co to je? Napadá mě jen např. že to může sloužit jako vložka pro montáž do řidítek většího průměru (návlek na upínací čep uvnitř
-
1Odpovědí
tepelné odstínění výfuku
nemá někdo tip čím co nejelegantněji odstínit sálání tepla z výfuku na enduru? Výfuk vede horem pod boční plastovou tabulkou a právě tu je třeba ochránit před teplem z výfuku. Hledám něco funkčního lehce montovatelného popř. lehce vyměnitelného apod....Ne
-
4Odpovědí
špatná funkce blinkrú na jedné straně
koupil jsem enduro s dodělávanými LED blinkry. Za chodu motoru jedna strana špatně bliká - těžko to popsat - je to takové chaotické nepravidelné svícení/poblikávání bez nějakého pravidelného intervalu. Zajímavé, že druhá strana je OK a bez chodu motoru (j
-
2Odpovědí
Homologace
Ahoj,mam WR 450 r.2009 v technicaku psanou jako Motorbike KTC 450 Budu muset na technickou a mam osoupanej stitek s cislem na krku od lanek tam jak prelepujou origo Vin Vin na ramu je v poradku ale kvuli stitku me technik prudi at si sezenu novej Nema
-
4Odpovědí
wr450 jak nastavit ventilovou vůli - podložka 120 moc velká
ahoj, mám WR450 2008 a komplet rozborka motoru - dělali se i ventilový sedla a a nastal problém - při nastavení ventilové vůle je i podložka 120 moc velká a není tam téměř žádná vůle - nedostanu tam ani 0,03 měrku. Nemáte někdo zkušenost, co s tím?
-
1Odpovědí
Spravne Rozvody
Panove mam takovej dotaz koupil sem wr-ko 450 rok2008 chtelsem trochu seridit.kouknul sem na rozvody a tak to vypada[img=http://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2017/13/388420_20170328204216.jpg][/img] [img=http://img.motofotky.cz/upload/images/forum
-
3Odpovědí
Starování teplého motoru
Prosím mám dotaz.Mám moto Yamaha WR450F r.v.2012,vtřikování,po servisu/ventily a další/ Moto mi okamžitě chytne za studena jakmile se zahřeje nechce startovat až po dlouhém trápeni startérem. Prosím poradí někdo kde hledat chybu,zapalovací svíčka nová.D