-
2Odpovědí
Varadero nemá výkon ve vyšších rychlostech
Zdravím! Mám Varadero xl 1000, rok 1999 a ve vyšších otáčkách, hlavně na 5 stupeň nemá výkon. Už od cca. 130 se sbírá velice neochotně, při jízdě ve 2 se skoro nedá předjíždět. Maximální rychlost je přibližně 170, to začne občas lehce "houpat", trochu cuk
-
2Odpovědí
bocny stojan
Zdravim, moje varadero bolo predoslym majitelom prepakovane, a tym padom je vyssie. Riesim dlhsi bocak, lebo sa naklana moc a pri tej vahe to je drobny problem. Nasiel som nastavitelny bocny stojan na rocnik 2003+, ale nie na 1999. Neviete ci sa da upr
-
1Odpovědí
radu ohledně ukazatele rychlosti
Zdar, poradí někdo ??? odešel mi stator na dobíjení . Po vložení nového začal ukazatel rychlosti dělat při rozjezdu ukáže 1 stupeň a skoro okamžitě ukáže 2.stupeň . 3 a 4 stupeň ukazuje jako 3. a potom už de dobře. Při řazení dolu to samé ale 1 už to nedá
-
4Odpovědí
Přilba Scorpion EXO-Tech
Ahoj, mám přilbu Scorpion EXO-Tech překlápěcí druhým rokem. A v téhle sezoně začala vrzat vnitřní výplň na pravé straně, při dešti do ni občas stříkne na obličej kapka vody a je v ní dost nepříjemný průvan na oči - to vše bez ohledu na polohu větracích k
-
1Odpovědí
Blikající ABS
Po otočení klíčkem okamžitě začne blikak kontrolka ABS, nepotkal se s tím někdo dík
-
4Odpovědí
Díly do karburátoru Varadero 1000
Zdravím. Sháním pružiny k membránám v karburátorech na Varadero 1000, rok 1999. Při čištění karburátorů se zjistilo, že je jedna prasklá v půlce. Jsou 120mm dlouhé a 8.6 mm široké. Dokážete mi pomoci? Nikde je nemůžu sehnat. Z Partsdepot jsem dostal odpov
-
1Odpovědí
Výmena tesnenia zadneho zvodu Varadera
Ahoj hoši motorkari. Na mojom Varadere pocuť ako huči zvod pri zadnom valci,mam pociť že aj vykon trochu klesol.. Googel vravi že by malo pomocť vymeniť diel č.13 ktory je na obrazku. No našiel som len foto na model z r.2000 Prosim o radu skusenješic
-
1Odpovědí
Spínací skříňka - imobilizér
Ahoj všem, mám Hondu Varadero XL 1000, r. v. 99, typ SD01. Potřebuji vyměnit poškozenou spínací skříňku a chtěl bych se zeptat zkušenějších, zda má tato nejstarší verze varanů imobilizér a musím tím pádem řešit i výměnu CDI. Jak se to případně dá pozna
-
2Odpovědí
Škubající varadero
Zravím . Nevíte čím to je že většinou při 5tis.otáčkách začne motorka škubat. Mám nové svíčky,lanka sytiče,seřízení motoru,kontakty na čerpadle. Startuje krasně a do 5tis jede taky hezky. Dík za radu
-
2Odpovědí
Natlakovaná nádrž
Ahoj, nechal sem stát motorku na slunci, když jsem se vrátil pod motorem tekl benzín. Když sem otevřel nádrž tak mi víčko vystrelilo do vzduchu jak byla natlakovaná. Je chyba ve víčku?
-
1Odpovědí
Blika Fi
Zdravim blika mi Fi 9krat motorka normalne funguje jen sem vymontoval filtr a myslim ze sem se dotknul cidla ve filtru spinavou rukou a cidlo sem prostrikal a vycistil myslite ze je mozne ze sem ho poskodil diky
-
3Odpovědí
Honda Varadero XL 1000 ťažký štart
Zdravím chalani, mám problém pri štarte motorky. Fórum som prešiel celé, ale nenašiel som nič, čo sa týka môjho problému. Mám ročník 2003. Popíšem čo sa deje: všetko prebieha normálne kontrolky zhasnú, pustí sa čerpadlo a pri štarte mi stiahne celú palubo
-
4Odpovědí
přepínač dálkových světel
Ahojte, mám problém s přepínáním na dálková světla. Přepínač se vždy vrátí zpět a zůstanou svítit potkávací světla. Vypadá to na mechanickou závadu v přepínači. Jde sehnat samostatný přepínač nebo se musí koupit komplet sdružený přepínač blinkrů a světel
-
3Odpovědí
Montáž zapojení indikátoru řazení na Hondu Varadero xl1000
Zdarec.. Potřebuji poradit s instalací indikátorů řazení na Hondu Varadero xl1000. Zapojil jsem indikátor do servisní zásuvky dle návodu, ale dle návodu se měli rozblikat číslice a po jednotlivém řazení do šestého kvaltu mělo by být vše ok. Bohužel se to
-
1Odpovědí
Seřízení TPS
Potřeboval bych postup seřízení TPS u Honda varadeo rv.2003
-
1Odpovědí
Seřízení TPS
Zdravím, potřeboval bych postup seřízení TPS u honda varadero xl1000v. V servisním manuálu co jsem si tu našel je jen demontáž.
-
6Odpovědí
Zařazení neutrálu
Ahoj pánové, mám problém se spojkou, při zastavení motorky mi nejde zařadit neutrál, po vypnutí motoru, jde zařadit normálně, při zastavování jde zařadit normálně, moto musí stát a pak neutrál zařadit nejde, nikde jsem podobný dotaz nenašel, tak děkuji za
-
8Odpovědí
Točí ale nechytne
Ahoj prosím moc o radu.Mam varana r.v.99 Moto normalne jezdilo.Odešla baterka tak jsem dal po čase novou a moto chytlo a hned chciplo.Od té doby točí ale nechytne.Prosim o jakou koliv radu,zkusenost.Dal bych do servisu ale moc se mi to fin.nehodi.Dekuju.
-
6Odpovědí
Dotaz na upravu sedla
Zdravim, chtel jsem se zeptat na zkusenosti s upravou sedla. Chci dat na sezonu presit sedlo . Zajima me vase zkusenost s gelem jestli ho davat nebo je to zbytecnost. Nejezdim 1000 km denne a ani neplanuju 14 v Albanii. Dekuju za nazory
-
1Odpovědí
Snížení zadních stupaček
Dobrý den,chci se zeptat jestli někdo nesnižoval zadní stupačky??
-
2Odpovědí
Občas nefungující čerpadlo
Ahoj, měl bych tu 2 problémy se kterými bych se chtěl podělit mám Honda Varadero XL 1000 r.2008 1. Jednou za čas, teď to třeba bylo až po měsíci se nechce sepnout čerpadlo, stačilo mi jednou protočít motor bez toho sepnutého čerpadla, ale stalo se mi ž
-
1Odpovědí
Svíčky
Zdar, mám v moto svíčky Denso X27ESR - U a motocykl občas jede na jeden válec. Předepsané svíčky NGK DPR8EVX - 9, jsou težko sehnatelné a pekelně drahé. Jakou použít náhradu aby moto jezdila jak má?
-
4Odpovědí
chyby v elektrice
ahoj všem,mám trochu problém a nikde jsem na netu nenašel ,že by se s tím někdo na Varanovi setkal.Po natankování se nastaví čas na 1hodinu po půlnoci a ujeté km se vynulují.Loni žádný problém a přes zimu se nic nepředělávalo.
-
5Odpovědí
Rozšíření bočního stojanu - Honda Varadero
ahoj motorkáři.Není mezi Váma někdo hodně šikovný kdo by mi vyrobil Rozšíření bočního stojanu ?Koukám jako blázen co za to chtějí.Přes Čínu se sehnat nedá.Je tam snad pro všechny značky,ale Varan chybí :(.Našel jsem u nás nejlevnější na marselus.com,ale i
-
2Odpovědí
relátko napětí a chlazení
Zdarec, prosím o info..regulátor napětí na Hondu Varadero XL1000, jaký je rozdíl mezi chlazeným a nechlazeným regulátorem??? Rozdílná cena je dost veliká..podle obrázku je tam jen více hmoty jako kovu a žebrování, což bych mohl dát pod regulátor měděný pl
-
6Odpovědí
zhasínají budíky
Zdarec, dneska se mi stalo, že při jízdě mi začali zhasínat budíky, a na voltmetru mi šlo napětí dolu, radši jsem zhasnul světla a začalo dobíjet....tak nevim, baterka nová...Honda Varadero XCL1000V, rok 2000
-
3Odpovědí
Baterie Honda Varadero XL1000
Zdravím, na Hondu Varadero XL1000..baterie?? 12/10, nebo 12/12 nebo i 12/18 každý radí něco jiného, tedko tam mám 12/12 a už mě loni jednou zklamala...tak tedko nevím, díkes
-
5Odpovědí
hrazda na navigaci
nevíte někdo ,kdese ženu hrazdu na navigaci pod plexi na Varana XL 1000 / 2009.Na řidítka jí nechci a přisát na plexi už vůbec ne.
-
8Odpovědí
Spojka na řetěz nebo snýtovat???
Zdarec budu měnit řetězovku...co je lepší nebo spolehlivější??? spojka na řetěz nebo snýtovat???? díky
-
1Odpovědí
Na co to je???
prosím foceno sice mobilem,ale neví někdo k čemu tato koncovka slouží?? Dovezl jsem si z německa motorku a je to vepředu pod řidítkama..na Hondě Varadero