-
3Odpovědí
ABS kontrolka
Zdravím nadšence v jedné stopě. SUZUKI DL 650 STROM , rv 2012, 45tiskm, opakující se problém , kontrolka ABS po krátké jízdě se opět rozsvítí a pak trvale svítí i při opakovaném startu. Po odstavení, případně odpojení bat, opětovně stejně..Pravděpodobně
-
4Odpovědí
Zhasínanie motora
Ahoite, prosím o radu, mám V strom 650 a občas keď vchádzam do križovatky, alebo som v kolóne stane sa že po vyradení do neutrálu a (zabrzdení) a následnom zaradení a vyradení mi motor zhasne akoby sa nevyradila rýchlosť resp. zhasne to rovnako ako keď d
-
1Odpovědí
Uťahovací moment Suzuki V strom 650
Ahojte som majiteľom V strom 650 a potreboval by som vedieť uťahovací moment skrutiek na spojke, r.v 2006 ďakujem za každé info.
-
4Odpovědí
Čištění řetězu
Zdravím, Mám od roku 2020 VStrom z roku 2008. Letos došlo na výměnu řetězové sady. Doposud jsem postupoval podle návodu k moto kde v v roce 2008 psali, že řetěz čistit petrolejem. Nyní mám na moto [url=https://www.bonmoto.cz/ek-chain-nx-krouzkov
-
2Odpovědí
boční kufry na Suzuki DL 650 V-Strom
Ahoj, chtěl bych koupit manželce plastové boční kufry, má na nosiči uchycení monokey (side), rozteč spodních capliků je 20,5 cm, držák kufrů je profilovaný. Hledal jsem typ nosiče a našel jsem, že by mohlo být uchycení PLX. Pasovaly by na něj kufry Givi E
-
4Odpovědí
Stratené kľúče
Stratil som rezervný kľúč, aj s kodom. Je mi to ľúto.Dá sa vyrobit druhý ? Ďakujem za pomoc....Zolka.
-
2Odpovědí
Zapojení přídavného brzdového světla
[img]https://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2024/05/662568_1e4e847bda056e3be119ba2a16dda26d.jpg[/img][img]https://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2024/05/662570_4058dff8efbe9de09dc6b26b60706f28.jpg[/img]
-
2Odpovědí
Páčka spojky a přední brzdy V-strom 650
Zdravím, poprosím o informaci: je nějaký rozdíl v páčkách a adapterech u spojky a přední brzdy u V stroma 650 z roku výroby 2019 - 2023.Na ročníku 2023 bych chtěl vyměnit za CNC páčky, prodejce má nabídku páček na V strom jen do roku 2019 tak jestli to bu
-
2Odpovědí
Elektrické zapojeni DL 650 - V-Strom 650XT/2023
Zdar a sílu kolezi V-Stromáci. Mám prosbičku, nemáte někdo schéma zapojení elektriky na V-Strom 650XT rok výroby 2023? samozřejmě i mírně starší, ale typ, kde už je EASY START? Chci připojit vyhřívaný hefty na originál přípravu a rád bych věděl, jak je to
-
2Odpovědí
Zdar a sílu kolezi V-Stromáci. Mám prosbičku, nemáte někdo schéma zapojení elektriky na V-Strom 650XT rok výroby 2023? samozřejmě i mírně starší, ale typ, kde už je EASY START? Chci připojit vyhřívaný hefty na originál přípravu a rád bych věděl, jak je to
-
1Odpovědí
-
1Odpovědí
Výměna zadních stupaček
Dobrý den Chci se zeptat zda existuje nějaká alternativa k originálním zadním stupačkám na V Strom 650 r.v.2022. Originální se po půl roce rozpadly,Suzuki v záruce vyměnili,ale prý je to tím,že se používají k nastupování. Záruka už končí,tak bych je ne
-
4Odpovědí
Výměna motoru
Zdravím borci, chtěl bych váš názor. Po nehodě mám nabouraný předek stroma, odřenej boční plast a ohnutý řidítka. Sehnal jsem stejného s IT doklady. má však závadu na motoru. Můj dotaz. Mám přendavat díly a nebo vyměnit motor. Má s tím někdo zkušenost? Mo
-
8Odpovědí
Teplota tlumiče vyfuku
Zdravím, asi blbá otázka,ale musím. Mám stroma asi měsíc a až ted jsem si všiml,že celkem dost žhavý tlumič výfuku.Je mi jasné,že to topí,ale tohle mě připadá jako extrém a myslím,že ze začátku to tak nebylo. Moto startuje a jede v pohodě. Je to tak? Také
-
2Odpovědí
Únik benzínu
Zdravím vás, Chcel by som Vás požiadať o radu ohľadom úniku benzínu keď je motorka naštartovaná na stojane. Po tripe cca 2000 km som motorku umyl vapkou a 2 týždne bola doparkovaná, po naštartovaní mi po motore tiekol (kvapkal) benzín, následne som ju v
-
2Odpovědí
Po naštartovaní ide motor krásne ale potom spadnú otáčky a po pridaní plynu chcipne.
Po štarte motorka ide krásne a po zohriati spadnú otáčky a po pridaní plynu chcipne.
-
2Odpovědí
Nefungují varovné blinkry
Ahoj, neřešil jste někdo nefunkční varovné blinkry? Normální blikače fungují, ale varovné po zapnutí nejdou. Nejsem žádný elektromág, tak jsem první řešil, jak je to s pojistkami. Tak stromek údajně žádné pojistky na blinkry ani nemá. Pak tedy je možné
-
5Odpovědí
Moto nereaguje
Ahoj, dnes jsem přišel ke svému stromku, chtěl jsem nastartovat a nic ... Budíky se neprotočili, čerpadlo nevrčelo, nic ... Den předtím jsem na motorce bez problémů přijel a zaparkoval. Myslel jsem, že je to baterkou, ale ani po dobytí baterie se nic nezm
-
4Odpovědí
V-strom 650 (2022) - snížení výfuku (kvůli kolizi s kufrem)
Ahoj, neřešil jste někdo problém kolize originál bočního nosiče Givi/Kappa s výfukem u nového V-stroma? Resp. nosič přímo nekoliduje s výfukem, ale vpravo vzadu zbývá málo prostoru a kufry/tašky se dotýkají koncovky výfuku (viz obrázek), což nemůže dopadn
-
3Odpovědí
Vzduchový filtr
Dobrý den, potřebovala bych od Vás poradit. Jsem majitelkou motorky Suzuki dl 650 v strom a při výměně vzduchového filtru jsme zjistili že se mi rozpadl úplně odvdzušňovací filtr (nevim přesný název) ,,viz foto" Da se to koupit nebo popřípadě co místo t
-
3Odpovědí
Vjezd parkoviště letiště ruzyně na moto
Jsem ze vsi a dotykáč ještě moc neovládám a jinam mi dotaz nejde vložit. Nikde jsem se nedočetl, jestli se na parkoviště před terminálem nahoře dá vjet a vyjet na moto. Plechovkou jsem tam často, ale zítra pokud nebude pršet, tak chci pro syna jet na moto
-
4Odpovědí
Tvrdá zadní brzda
Ahoj, nedávno jsem škrtnul brzdovým pedálem zadní brzdy o zem a trošku ji ohnul. Po narovnání páky jsem zjistil, že páka je výš než byla a po sešlápnutí jde jen o 1cm níž a je tvrdá. Tím pádem nesvítí brzdové světlo. Kolo se otáčí bez drhnutí a po sešlápn
-
6Odpovědí
V-strom nedobíjí, kontrolka dobíjení se chová normálně
Ahoj, motorka nedobíjí, přitom kontrolka dobíjení se po zapnutí klíčku normálně rozsvítí a po nastartování zhasne. Nějaký nápad kde by mohla být chyba? Dík.
-
5Odpovědí
Zavzdusnena zadní brzda s ABS
Zdar Pánové hledám radu. Mám DL 650 rv. 2012 s ABS a pustil jsem se do odvzdušnění zadní brzdy, důvodem byl stav kdy brzda byla nefunkční a docela by se hodila při sjezdech v terénu. Zvolené postupy ktere nevedou k odvzdušnění. 1. Při klasickém od
-
4Odpovědí
Benzin E10
Dobrý den, zjistil jsem asi po třech nádržích, že Benzina nahradila u 100 benzinu bioslozku a nyni je E10. Je možné E1O tankovat do Vstrom 650 2008? Nehrozi poskozeni nejake komponenty?
-
1Odpovědí
Seřízení předního světla
Zdravím všechny, Potřeboval bych poradit, jak seřídit přední světlomet. Dnes jsem s tím asi hodinu zápasil a bez úspěchu. Světlo je cca 2 rok staré. Když jsem ho tehdy vyměnil, tak motorka svítila dobře. Od té doby pomalu pozoruju úbytek světla :-)
-
2Odpovědí
Manuál
Dobrý den, sháním manuál pro r.v. 2021.můžete někdo poradit.Dík
-
5Odpovědí
Distanční trubky ve vidlicích
Dneska jsem měnil olej ve vidlicích a tohle na mě vypadlo . Jak moc je to špatně? Mám rovnou objednat nové nebo to vydrží do další výměny? Moto má najeto cca 50.000km. O historii výměn nic nevím. [img]https://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2021/28/
-
5Odpovědí
Suzuki dl 650 V-strom rachtá na volnoběh
Ahoj. Mám V-strom 650 rok 2016, pozor najeto pouze a doložených 7000km (nehavarovaná). Rachtá mi na volnoběh, studená i ohřátá, samozřejmě mám nový olej i filtr. Jde o to, že moto jezdí super, vše naprosto ok, řazení atd., ale na volnoběch dost rachtá a k
-
3Odpovědí
Aktuální prujezdnost Grosglockneru
Zdravím všechny a prosím o info, zda má někdo aktuální informací o prujezdnosti Grosglockneru. Chystám se tam ve ctvrtek, chtěl bych přejet do Itálie, ale navigace v mobilu "Mapy" mi neumožňuje naplánovat trasu přes kopec a ja nevím proč. Dekuji předem za