-
1Odpovědí
Zhasíná motor
Ahoj, odešla mě spinací skřínka na FJR 2001. Novou jsem nesehnal a tak jsem koupil starší , vše OK. Nové dělají se čtyřmi dráty a já jich mám sedm. Jenže nastal problém že když nastartuju ( se zmačknutou spojkou) a pustim ji tak motor zhasne. To samý kdy
-
2Odpovědí
Vibrujici riditka FJR 1300
Pri jizde nad 140km/h se rozvibruji riditka. Prevazil jsem rafek, vymenil nekolik sad pneu. Vibruje i tak vite nekdo co s tim?
-
5Odpovědí
zvednutí řidítek
Zdravím pánové. Potřeboval bych zvednout řidítka cca.o1,5cm.Dovedl by někdo poradit?
-
2Odpovědí
motorka se studeným motorem nedrží volnoběh
Ahoj kolegové, několikrát se mi stalo i v teplém počasí, že při nastartování studeného motoru nedržel volnoběh. U zahřáté motorky problém nebyl, ale u studeného jsem musel ručně držet otáčky než se motor trochu zahřál. Může to dělat asi teplotní čidlo?
-
1Odpovědí
FJR 1300 nejde vybrať vodné potrubie z hlavy valcov
Ahojte kamaráti, mám problém s demontážou vodného potrubia z hlavy valcov. Chcel som nastaviť ventily, ale vôbec sa nedá pohnúť s potrubím. Všetko je odpojenie, skrutky vybraté, asi je to zaoxidovane natoľko, že ani sa to nepohne. Nastriekal som tam wd a
-
3Odpovědí
záslepky místo kufrů
Ahoj všem, prosím potřeboval bych záslepky místo kufrů (originál), abych mohl jezdit i bez nich. díky za tipy.
-
2Odpovědí
nastavení pérování
Ahoj,kdo máte zkušenosti s nastavením pérování přední vidlice a zadku u Yamaha FJR 1300
-
5Odpovědí
svícení předních světel
Chtěl bych se zeptat na Yamaha FJR r.v. 2008 mi při nastartování svítí 1 tlumené světlo. Je to v pořádku,nebo mají svítit obě?
-
2Odpovědí
nulování hodin
ahoj, při zapnutí klíčku se na displeji zobrazí 01:00 a čas běží pouze při zapnutém zapalování. Je někde uschována záložní baterie ?
-
1Odpovědí
Vůle v uložení budíků
Ahoj, prosím o konzultaci majitelů FJR 06-12. V servisu Yamahy měli demontovanou přední část motorky, včetně přístrojového panelu. Vše funguje dobře, ale nyní jsem zjistil vůli v uložení panelu, jde trochu přizvednout. Poraďte prosím, jestli je to normáln
-
2Odpovědí
baterie
Má někdo zkušenost s baterkou MotoBatt 12V/ 13Ah (L) MBT14B4 ?
-
0Odpovědí
alarm a imo po vymene baterie
Po odpojeni baterie mi nefunguje dalkový ovladač na alarmu cyclelok YM500, alarm spusti, imo je vypnute a nejde nastartovat, nevim jak po opetovném zapojeni baterie sparovat klíčenku a alarm.
-
3Odpovědí
studený start
Zdravím všechny Měl bych na vás všechny jeden dotaz. Kamarád má Yamahu FJR 1300,při studeném startu motorka chytne,běží a začně pozvolna ubírat otáčky,doposud je to správně. Motorka se podle teploměru ohřeje, nasedne na ní zařadí 1st.a motorka chcípne
-
2Odpovědí
olej ve víku alternátoru
zdravím měl bych dotaz jestli je pod víkem alternátoru olej,já vím že se tam nacházejí ozubená kola pro startování,mno ale je tam vinutí altíku a magneto
-
2Odpovědí
Zvýšenie výkonu
Pozdravujem všetkých motorkárov. Chcel by som sa poradiť. Mam FJRu 1300 r.v. 2007. Bola vyrobená pre Francuzsko. Nema teda original 106 kW, ale iba 79,7 kW a tiez aj o 15Nm menší krúťak. Na brzde sa to aj potvrdilo. Rozobral som sanie a príruby sania mali
-
5Odpovědí
Vypinani svetel pri startu
Zdravím, mám FJR 1300, rocnik 2005. Nevíte nekdo jak zajistit, aby pri startu byly vypnuty svetla ? Preci jenom dve halogeny neco berou. Diky
-
3Odpovědí
baterka
Zdravím, chci si pořídit FJR r.v. 2004, sháním technické info. Potřeboval bych laskavost. Poradit jaky typ baterie a kde má umístění. Díky
-
2Odpovědí
Yamaha FJR 07 dusí se
Zdravim, mám FJRko 07. Místy se mi začlo dusit (na vteřinku ,dvě) a pak se zase chytlo. Vyměnil jsem svíčky -normal za iridia, vzduch.filtr atd. Benzin dostává kvalitní. Po dovolené jsem nechal jsem vyčistit vstřiky ultrazvukem a situace se ještě zhoršila
-
2Odpovědí
seřízení motoru v Ústeckým kraji
znáte pánové někoho kdo je opravdu dobrej motorář na Yamahu v Ústeckým kraji a okolí (jsem z Litoměřic) mám na mysli skutečnýho opraváře ne "VÝMĚŇÁŘE", praktika co umí seřídit ventily a nepotřebuje mít na to týden za 8 tis. Kč někoho na fóru vyzkoušenýh