-
1Odpovědí
Podtlakový palivový ventil
Zdravím, mohu origo (drahý = cca 2.400,-) podtlakový palivový ventil 3D6F45000100 (nahrada 3D6-F4500-00-00), zaměnit za např. https://www.scooter-tuning.cz/benzinove-hadicky/podtlakovy-kohout--peugeot/?gad_source=1&gbraid=0AAAAADs_lpq0H5Olp40t5WVvUihzFRhU
-
2Odpovědí
Rychlosti jednotlivých kvaltů a pořadí kvaltů
Zdravím, chtěl bych si tento rok koupit motorku Yamaha XT125X a mám pár otázek, na které jsem nenašel odpovědi v manuálu. Chtěl bych vědět, kolik jede motorka na jednotlivých kvaltech. Např. Na jedničku jede max .... km/h Na dvojku jede max .... km/
-
0Odpovědí
Uzamykatelné víčko
Zdravím chci se zeptat jestli nevíte kde sehnat zamykací víčko nádrže na Yamahu xt 125x. Rok výroby 2006, vím že se zámek na víko dával až od roku 2008, takže kdyby jste měl někdo odzkoušeno a věděl že nějaké víko sedí i na rok 2006 tak mi to prosím pošle
-
1Odpovědí
Nejde benzín do motoru
Dobrý den, vlastním motorku Yamaha XT 125 X a nejde mi nastartovat. Co jsme na to zatím koukali, nejspíš nejde benzín do motoru. Karburátor je nově kompletně vyčištěný, motorka poté ujela pár km a konec. Nevíte někdo, kde by mohl být problém?
-
1Odpovědí
Zapojení hadiček do karburatoru
Zdravim,rozebiral jsem svoje xtečko a zapoměl jsem jak byly ty tři hadičky zapojene prosim o nějake foto.děkuji
-
1Odpovědí
Displej ukazuje endr
Zdravím chci se zeptat. Mám XT 125 X a na displeji mi to ukazuje endr, zkoušel jsem odpojit baterií a nic tak jestli by někdo neporadil. Dik :-D
-
2Odpovědí
Nové ložisko
Dobrý den chtěl bych se zeptat zda je normální když si koupím nové ložisko s těsnícími kroužky tak jestli se bude točit normálně nebo pomalu ?
-
1Odpovědí
nefunkční digitální tachometr
Ahojky.Nefunkční tachometr to tu už někdo řešil.Koupil jsem moto a tacho nefunguje.Již byly přepájeny plošný spoje.Prosím co je za součástku která bývá shořelá.A nebo schéma osazení plošného spoje. Předchůdce mi tam napájel diody,ale je to nefunkční. Dík
-
1Odpovědí
Jak odškrtit doveženou z Německa ?
Zdar motorkáři ... mam takovej problém asi týden zpět jsem si koupil od jednoho pána Xt 125x ... podle pohledu na ní tam proběhlo dost změn od originálu , je tam akrap sice nevim jestli pravý to nevedel ani minulí majitel a potom ještě kosmetické změny ..
-
2Odpovědí
Yamaha xt 125 x 2007 brzdy
Zdravim. Chci se zeptat. Vcera jsem sundal predni brzdic a snazim se vyndat desticky. Pistky jsem zatlacil jeste kdyz tam jsou desticky a desticky se hybou volne do stran ,ale ne a ne vytahnout. Je na to nejaky filg nebo se musi dat do urcite polohy ? Pri
-
3Odpovědí
Jaký olej
Zdravím, mám nově pořízené xt 125x a ptám se lidí co jí mají nebo mají manuál od ní, jaký olej se do ní leje? Manuál nemám a na internetu si ho stáhnout nemůžu :!
-
2Odpovědí
Jak vyndat řadící automat?
Zdravím! Mám dotaz ohledně mého XTčka. Lze vyndat řadící automat bez toho aniž bych musel půlit motor? Děkuji.
-
1Odpovědí
Podsvícení spz
Zdravím lidi, mám dotaz jestli se může Spz podsvítit modrou Ledkou nebo je daná barva? :-)
-
2Odpovědí
Yamaha xt 125x stále startuje
Zdravím, mám problém s yamahou xt 125x. Dnes jsem si sedl na motorku, zapnul zapalování, normálně nastartoval a asi po 2 sekundách začala motorka s nastartovaným motorem stále startovat. Zkoušel sem vypnout klíček a nic... a i po vytažení klíčku ze zapalo