-
1Odpovědí
Nádrž jakou má funkci trubička v ní.
Zdravím všechny. Máte někdo ponětí jakou má funkci zakroucená trubka v nádrži. Vyusťuje vedle nalívacího hrdla v prolisu pod krytkou. Okolo to mám orezlé. Přisávat vzduch by to mělo stíhat přes klíček. V rozkresu nic není. Díky za odpovědi.
-
4Odpovědí
Seřízení vůle ventilů
Při seřízení vůle ventilů jsem postupoval tímto způsobem : píst v horní úvrati, vůle sacího ventilu nastavena na předepsaných 0,15mm, výfukového na 0,20 mm. Takto seřízeny oba válce. Motor ale šel jen na 1 válec. Když jsem sdělal víko válce byly vyskočené
-
2Odpovědí
Chromy na plastech
Právě jsem se na starší kolena splnil sen a stal se majitelem Nevady 750, r.v.2007. Nástřik "chromu" na plastových dílech má puchýře, motorka byla zřejmě špatně uskladněna. Prosím o radu, jak to napravit? Zvažuji nový nástřik a nebo polep fólií. Děkuji za
-
2Odpovědí
hřeje se převodka
Ahoj. Na Nevadě r. v. 2OO3 se mi na můj vkus hodně hřeje převodka za kardanem na zadní kolo. V podstatě na ní po pár kilometrech neudržím ruku. Sehnal jsem jinou (ovšem taky jetou) a je to stejné. Ložiska, ozubená kola se mi jeví v pořádku, olej je AGIP
-
3Odpovědí
hlavní světlo se rozsvítí se zpožděním
Ahoj, děje se mi jedna věc, co se mi moc nelíbí, a nevím, čím by to mohlo být. Koupil jsem pár měsíců zpátky Nevadu (jako svoji úplně první motorku (r.v. 2009). Je naprosto bezproblémová, všechno funguje přesně tak, jak má, jezdím na ní skoro denně, až
-
2Odpovědí
demontáž převodovky
potřebuji zjistit schéma nebo postup při demontáži převodovky