-
3Odpovědí
blinkry LED-neblika přístrojovka
Na Transalpu 700 jsem vyměnil blinkry za LED , + nove relatko (4 pinove jako original ) . vše blika jak má , akorát mi neblikaji kontrolky na přístrojovce . jen ty kontrolky svítí . Co s tím ??? Má někdo zkušenosti , jak to napravit ?Dík
-
4Odpovědí
Nepravidelny chod motoru a pri pridani plynu se dusi
Zdravim mam takový problem. mam Alpina chvilku ale vymenil jsem vzduchovej filtr druhej den jsem jel do prace cca 30 km a kdyz jsem uz dojizdel tak mi zacal jakoby vinechavat plyn a po praci kdyz jsem chtel jet domu tak nastartuju uz jsem slisel takovej n
-
1Odpovědí
Problém se světly
Ahoj, stala se mi taková věc, že mi přestalo svítit přední světlo, dálkové (ani kontrolka) i tlumené. Zkontroloval jsem pojistky, žárovky i relátko a vše vypadá OK. Hledal jsem dál a zjistil jsem, že když odpojím žárovku tlumeného světla, tak dálkové začn
-
3Odpovědí
Tachometr Transalp 700
Ahoj, třeba mi dokážete poradit Mám problém s počítadlem ujeté vzdálenosti a to konkrétně s denními počítadly .. TRIP A a TRIP B. Nejprve jsem to měl spíž za blbou vlastnost, nicméně po prostudování manuálu vím, že je něco špatně s počítadlem km. Celkov
-
6Odpovědí
Piskanie brzd
Caute, mam otazku, menil som platnicky za Brembo Sinter. Teraz pri prudkom dobrzdeni v poslednych stotinach celkom dost zapiskaju. Je to dost neprijemne, inac brzdia paradne. Dnes cca 270km na tom, no nebrzdil som prudko, tak som ani nezistil, ze piskaju.
-
10Odpovědí
kmitání řídítek pří brzdění motorem s2-3rychlosti
podařilo se někomu úspěšně odstranit hodně nepříjemné kmitání řidítek na transalpu xl 700 va,při ubrání plynu na2 či 3tí rychlostni stupen.Dík za rady
-
3Odpovědí
Vypíná mi to čerpadlo
Ahoj, nesetkal se někdo že mu za jízdy začla svítit kontrolka Hiss a PGM-F1? Už jsem zkoušel i jinej klíč a pořád to dělá.. Vypíná mi to čerpadlo :-( díky za rady... David
-
6Odpovědí
Vibrace motocyklu
Ahoj, řeším problém s vibracemi. Když motor točí nad 4 000 ot/min tak v řidítkách, stupačkách a na sedadle, jdou cítit docela silné vibrace (nejde na tom moc usedět a delší cesty jsou dost nepohodlné). Zkoušel jsem převážit přední kolo, ale to nepomohlo.
-
5Odpovědí
Teplý motor nejde občas nastartovat
Ahoj, teď se mi podruhé stalo, že jsem nemohl nastartovat. Přijel jsem na parkoviště, vypl motor, něco hledal na mapách a za 5 minut jsem chtěl pokračovat. Startér točil v pohodě, ale nic. Až když jsem přidal plyn a startoval tak to chytlo. Zkoušel jsem
-
5Odpovědí
nedrží volnoběh
Všechny Vás zdravím.V servisu byla provedena výměna svíček a vzduchového fitru.Od té doby při nastartování jsou vysoké otáčky,po ohřátí spadnou,vynechá jeden válec, motor zhasne a nejde nastartovat.Další start lze provést po úplném vychladnutí.Prosím o ra
-
2Odpovědí
Chybové hlášení palivové soustavy
Ahoj, setkal se někdo na Transalpu s chybou palivové soustavy? (ukazatel paliva indikuje chybu... podle manuálu) Co to bylo, nebo co to může být? Motorka jede normálně a ještě s ní nebyl problém. Bohužel až teď jsem zjistil, že to je chyba. Díky
-
2Odpovědí
Transalp XL 700V demontáž
Zdravím potřebuji poradit mám Transalp XL 700V potřebuji sundat boční horní kapotáž kvůli odvětrání klikové skříně bojím se ,abych něco neulomil. Podle manuálu nechápu. Děkuji za pomoc.:-)
-
7Odpovědí
Cukání motoru při brždění motorem
Ahoj , mám TA 700 a rád bych se zeptal , jestli je normální pokud brzdím motorem , tak motorka cuká. Vím ,že je to dvouválec , který je víc "neklidný" než čtyřválec , tak třeba je to normální. Možná jsem se jen na to zaměřil. Motorku mám kratší dobu a na