-
2Odpovědí
Motorka nejde nastartovat
Zdravim, motorka mi po 60km chcipla, svicka nehazi jiskru. Kdyz jsem to dotahnul domu zjistil jsem ze tam neni ani kapka oleje, olej sem teda dolil, nevim jak bych to poznal ze by motor byl zadrenej, ale start paka funguje, kompresi to ma taky, kdyz zarad
-
4Odpovědí
Nedojel jsem z prace
Zdravim, jedu z prace a cca po 2km pocituju jak pri pridani plynu motorka ubira na zvuku az pomalu vypina motor, zkousel jsem zaradit i podradit ale zadny vysledek, nakonec mi to tedy chciplo, zjistil jsem ze do motorky asi netece benzin, tak jsem vytahnu
-
3Odpovědí
Kam muze prijit voda pri myti motorky
Chtel bych se zeptat jako zacatecnik, dnes jsem vyjel po prve v desti na louku, takze se motorka docela uspinila nejvic ty dve casti viz. foto, (neznam nazvy) jde mi o to jestli bych to mohl splachnout hadici studenou vodou nebo jestli na tyhle casti vube
-
5Odpovědí
K cemu slouzi mala hadicka vedouci z vicka od nadrze
Ahoj k cemu prosim slouzi tahle hadicka vedouci z vicka od nadrze, mam ji take, ale zatim jsem ji nepouzil po prvnich cca 40km a nerad bych neco pokazil. [img=http://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2016/21/352318_pitbikecnchlinikovevickopalivovenadrz
-
2Odpovědí
Utrzeny ventilek
Dobry den, poridil jsem si prvni motorku, novou, jedna se o PitBike PitPro od Lifana 125cc, 4 Takt, jsem s ni spokojeny ale dnes se mi utrhl ventilek u predniho kola. Zitra jedu koupit novou dusi, ale jak se tomu vyvarovat? Na internetu je tam toho spoust