-
4Odpovědí
Drat zadniho kola.
Ahoj, prisel jsem o jeden drat zadniho kola Y XT 1200Z Super Tenere. Oficial Yamaha i neoficial dily prodavaji pouze celou sadu za cca 4500,- Kc???? Mate tip kde nebo od koho by se jeden drat dal sehnat? Diky Radek
-
1Odpovědí
výměna oleje V předních vidlicich U ZE modelu
Stačí u elektronické verze pouze vyměnit náplň, nebo je poté potřeba diagnostiku na nějaké nastavení, nebo něco...?
-
3Odpovědí
Vypnutie počas jazdy
Ahojte, počas jazdy vo veľkom teple (dlho hučal ventilátor) sa vypol motor. Zhasla prístrojovka a motor. Nejaká rada, názor ?
-
2Odpovědí
Zle štartovanie za tepla
Pozdravujem prosím vás nevedeli bi ste mi niekto poradiť mám yamahu xt1200ze super tenere mám problém za studené štartuje pekne ale keď je zohriata tak dlho točí a až potom chytí
-
1Odpovědí
Pridavne svetla
Prosím vás nemal bi niekto napredaj original pridavne svetlá aj zdržiakomy na super tenere xt1200z tie čo sa montuju pod hlavne svetlo
-
2Odpovědí
Pneu
Zdravím prosím vás ma niekto skusenosti s gumami Shinko trail master 705 ako sa správajú
-
0Odpovědí
Padaci rám
Pozdravujem chcem sa opitať či niekto bi nemal predať na super tenere xt1200ze padaci rám altride právu stranu
-
1Odpovědí
Chranič zadneho strmena
Pozdravujem nevedel bi niekto poradiť alebo predať chranič zadneho prasiatka na yamahu super tenere xt1200ze
-
1Odpovědí
Chranič zadne brzdy
Pozdravujem nevedel bi mi niekto poradiť mám yamahu xt1200ze super tenere a zháňam chranič zadné brzdy na world crosser nový sa už že vraj nevíraba
-
4Odpovědí
brzdové kotouče
Kolik je minimální síla brzdových kotoučů
-
5Odpovědí
Neukazuje rychloměr, svítí kontrolka abs a motoru, přestalo ukazovat gipro
Ahoj, za jízdy po silnici se mi najednou rozblikala kontrolka ABS, poté se rozsvítila kontrolka motoru a přestal měřit tachometr a gipro. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Za každou radu budu vděčný. Zatím jsem jen zkusil proměřit pojistky a ty jsou v
-
1Odpovědí
Olej do předních tlumičů
Nevíte někdo, jakou viskozitu oleje a jaké množství oleje do předních tlumičů ST 1200 ZE 2015. Nikde to nemůžu najít. Servisní manuál mám jenom na2010. Nevím jestli je to stejné jako na 2015. Díky
-
7Odpovědí
Nefunguje ventilátor chladiče
Ahoj. Nastartoval jsem motorku, nechal ohřát na 100 stupňů a nesepnul mi ventilátor chladiče. Do teď jsem měl TDM a XT mám krátce, Na kolika stupních se má ventilátor rozběhnout? Dnes jsem to rozebral, ventilátor se točí, když do relátka pustím +12V tak
-
5Odpovědí
Kontrolka ABS a řídící jednotky
Zdravím, udělal jsem nejspíš hloupost. Chvíli jsem točil na hlavním stojanu svou Tenerku a nakopali tam všechny kvality. Vím z fóra že takovým způsobem lze vypnout ABS. Nicméně teď mi svítí jak ABS, tak i kontrolka motoru (žlutá) vše funguje jak má. Jen t
-
3Odpovědí
Hlučnost rozvodovky kardanu
Zdravím, měl bych dotaz ohledně koupi a mechanické hlučnosti z převodů k kardanu. Při normální jízdě vše v pořádku, ale pokud postavím motorku na hlavní stojan, zařadím rychlost a nechám volně točit motorem zadní kolo na jakoukoli zařazenou rychlost, začn
-
2Odpovědí
Tempomat
Máte taky někdo problém s občasnou nefunkčností tempomatu? Při zapnutí bliká žlutá kontrolka po opětovném nastartování už funguje. Občas se vypne i při ubrání plynu když potřebuju předjet.
-
3Odpovědí
Odstranit přiškrcení
Zdravím přátelé motorkáři, Tenerka 1200 prý má omezený výkon na první tři kvalty. Psali to i tady v testu na Motorkářích. existuje prý nějaká možnost jak to omezení odstranit. Bohužel se mi nikde nedaří vypátrat jak to udělat, nebo kde to udělají, případn
-
5Odpovědí
Problém se startovanim
Ahoj kamarádi poprosím vás o radu. Po zimní pauze se mě nedařilo nastartovat Tenerku. Asi na 6 pokus pod otevřeným plynem se podařilo ji nastartovat. Tohle se mi stalo už 2x loni na cestách.Poradíte ? Na videu je můj problém [youtube]https://youtube.com/
-
7Odpovědí
xt 1200 neštartuje
Potrebujem poradiť, moto som kúpil pred mesiacom takže som na nej urobil len nejakých 150km, cez víkend som ju išiel preštartovať a nechcela naštartovať, baterku som mal dobitú, ale je tam ešte pôvodná z r.2011, viete mi poradiť prečo nechce naskočiť? n