-
3Odpovědí
Nepáli predný valec
Ahojte,poprosil by som Vás o nejaké rady. Na Yamahe XVS 650 Drag nejde predný valec ani na sytič za studena,ani nedrží voľnobeh. Karburátor som prečistil s prípravkom na čistenie karburátorov. Po zahriatí zadného valca na sytiči po pridávaní plynu motor z
-
1Odpovědí
ODMA Filter
Ahojte,vedel by mi niekto vysvetliť na čo slúži ODMA Filter konkrétne na Yamahe XVS 650 Dragstar Classik?Ďakujem.[img]https://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2024/46/689170_ad0d1e635301b0efa1b85fc91d1e0456.jpg[/img]
-
2Odpovědí
Zapojenie káblov na riadidlách
Dobrý deň, na svojej motorke Yamaha XVS 650 Dragstar Classic som si menil uhol riadidiel a tým pádom a otáčal všetko na nich uchytené. Pri nastavovaní som odpojil tieto káble a neviem ako ich teraz spätne správne zapojiť. Hnedý dozadu a zelenožltý dopred
-
6Odpovědí
Tvrdá brzda
Ahoj. Koupil jsem drakouše xvs 650 říkám si že mně pro začátek stačí. Nemám absolutně žádnou zkušenost . Jsem motorkářský potěr. Příjde mi že brzda je docela dost tvrdá musím docela dost zabrat a to nejsem žádný hubený ořezávátko :-D . Jezdí semnou kamará
-
3Odpovědí
tlakuje přední brzda
Ahoj kluci , tlakuje mi přední brzda . Parkuju a chci jet , ale páčka je tvrdá jako svina . Odvzdušním (odpustím) brzdovku a zas chvíli v pořádku . Kapalinu mám rok novou , najeto cca 1000 km na ní . Nesetkal se s tím někdo ? Díky moc Karel
-
2Odpovědí
Prská olej do výfuku
Dnes jsem po prvé vyjel na Yamaha XVS 650 Dragstar Classic po výměně oleje.Olej jsem nalil po vrch okénka asi po 100 km v garáži jsem si všiml že mám zaprskaný blok od oleje,zřejmě od výfuku.V loni mě to nedělalo,oleje jsem tam měl něco málo nad střed oké
-
3Odpovědí
Nesvití
Ahoj chlapi Yamahu dragstar cca 650 clasik a mám docela problém,přestalo mi vše svítit,zadek i předek včetně přídavných světel,pojistky jsou ok,žárovky též,můžete mi prosím poradit čím ještě to může být?dikyjsem už bezradnej [:o]
-
1Odpovědí
Víčko nádrže
Zdravím, problém víčko nadže sam ,že se rozpadlo a snad dovnitř nádrže . I snad vetšinu dílů jsem vyklepal ,ale potřebuji poradit jak to dat dohromady nejaké schema by se šiklo nebo kdo to již dělal . děkuji
-
2Odpovědí
koli oleje do vidlice
Zdravím, potřeboval bych poradit kolik oleje se lije do přední vidlice o drag stara 650 classic r.v. 99 Díky za pomoc
-
5Odpovědí
Vibrace
Zdravím vás. Včera si přítelkyně koupila v bazaru yamaha XVS 650 Dragstar. Byl jsem ji projet a oproti moji Hondě Shadow 750, po překročení rychlosti 80km/h celá motorka vibruje. Cim to může být? Děkuju
-
1Odpovědí
Nestartuje po zahřátí motoru
Zdravím a chtěl bych poprosit o radu. Za studena mi motorka nastartuje, ale po jízdě, když zastavím (motor je ještě teplý) motorka nestartuje, až po pár minutách . Čekám cca pár minut a potom nastartuju, Kamarád říkal po jízdě vypnout přívod paliva pod