-
2Odpovědí
Hlášení low battery
Zdravím mám duka z roku 2014. Koupil jsem novou baterku a je plně nabitá ale potom co motorku nastartuji tak po 1min na volnoběhu tak začne display hlásit Low battery. Děje se to i když stojím na semaforu nevíte co s tím? Kamarád má ktm rc 125 2013 a má s
-
2Odpovědí
Hučení v motoru, nedrží za tepla volnoběh a blbě startuje
Zdravím, před nějakou dobou mi motorka začala hučet. Zdálo se, že to jde z pod sedla. Vyčistil jsem tedy vzduchový filtr, těsnost příruby vstřiku, vstřik, seřídil rozvody a následně dál i nové vodící lišty pro rozvodový řetízek, vyměnil svíčku, napínák ro
-
3Odpovědí
Kňučení, hučení v motoru
Zdravím, poslední dobou mi motorka začala dělat podivné zvuky. Takové jako kňučení, nebo hučení. Něco mezi. Občas když se chvíli hraje s plynem, tak i chcípne. Najeto má 26k.Od kamarádů jsem dostal tip, že by to mohly být vodítka rozvoďáku. Vyměnil jsem j
-
0Odpovědí
Červená kontrolka motoru
Zdravím, vlastním motorku ktm duke 2012 125. Včera se mi na ní po hustém dešti rozsvítila červená kontrolka motoru. Byl jsem v práci pár kilometrů od domu a musel jsem jí dostat domů. Motorka ne ztrácela výkon nijak necukala šla normálně do otáček zněla i
-
2Odpovědí
Červená kontrolka motoru
Zdravím, vlastním motorku ktm duke 2012 125. Včera se mi na ní po hustém dešti rozsvítila červená kontrolka motoru. Byl jsem v práci pár kilometrů od domu a musel jsem jí dostat domů. Motorka ne ztrácela výkon nijak necukala šla normálně do otáček zněla i
-
1Odpovědí
ktm 125 duke svíčka
Dobrý den potřebuji radu ohledně svíčky na ktm duke 125 staré označení svíčky je bosch vr 5 ne, ale já potřebuji nové označení abych jo mohl koupit případně prosím hodte odkaz děkuji.
-
1Odpovědí
Chladící kapalina KTM Duke 125 2011
Zdravím, pořídil jsem si KTM Duke 125 2011. Chci tam udělat menší servis. V manuálu jsem našel ,že je doporučená chladící kapalina Motorex Antifreeze ,ale tu nemůžu nikde najít (asi se už nevyrábí). Můžu tam nalít tohle ? https://www.motostar.cz/spotrebn
-
3Odpovědí
Obmedzovac rychlosti.
Dobry den potreboval by som radu. Nedavno som si kupil ojazdenu ktm duke 125 rv. 2012. Ked sa mi podarilo ist na nejaku cestu kde som jej mohol poriadne vykurit zistil som ze nejde viac ako 100 nech som robil cokolvek. Povedal ze hmm ok je to 125ka ale d
-
1Odpovědí
Kontrolka motora KTM duke 125
Nazdar,nevie mi niekto poradiť prečo mi svieti kontrolka motora? Počas jazdy svieti a na mieste keď mám bočný stojan tak 2x blikne dlho a potom 5x rýchlo.Mala by to byť chyba 25-side stand switch->output signál too low(short circuit to ground).Podla prekl
-
2Odpovědí
Problém se servisem
[:o] dobrý den potřeboval bych od vás moc poradit na mé motorce se mi rosvítil servis i když je vše dolité je možné ze je to počtem najetých km ? Píše to (servis no reset) a já bych nerad aby se mi zničila a jak to jde když tak odstranit aby mi to na to
-
1Odpovědí
Tachometr
Ahoj, mam malej problem, když jezdim tak mi neukazuje tachometr spravnou rychlost, jde nějak vyresetovat system ?