-
2Odpovědí
Majesty 125 se dusí když přidám plyn po studeném startu
Ahoj, mám starší Yamahu Majesty 125 z roku 2008. Studený start je v pohodě, většinou nastartuje hned na poprvé, ale když se pokusím jen trochu přidat plyn, tak se začne dusit a chcípá (viz video). Abych se po studeném startu poprvé rozjel, tak to trvá tře
-
1Odpovědí
Olej se dostává do chladící kapaliny / vody /
Zdravím , poraďte čím to je, že se mi dostává motorový olej do chladící kapaliny. / Fridexu / Ve vyrovnávací nádržce se mi objevuje na hladině vrstva oleje. Děkuji za radu. Olin.
-
2Odpovědí
motor,startováni
Mám Yamahu Majesty125 keď je teplá štartér sa točí ale motor nepretáča a nejde naštartovať.Čo stým urobiť? Za radu ďakujem ;-)
-
1Odpovědí
Originálna gramáž valcekov variatora
Zdravím Vás všetkých. Prosim o radu pri vybere vakcekov štandardného variatora. Prosím poraďte mi originalnu továrenskú gramáž valcekov v štandardnom variatore. Majesty 125 2009. Momentálne su tam 12 gramové. Ďakujem. (s)
-
1Odpovědí
Vypaluje pojistku
Při zapojeni baterky to okamzite zkratuje 20A pojistku vedle baterky... kabely jsem kontroloval vsechny vypadaji v poradku
-
4Odpovědí
Variátor nechce přeřadit - tzn. dosáhnout na vyšší rychlost
Dobrý den, ahoj, už asi týden mi moje Yamaha Majesty 125 nechce přeřadit a tím dosáhnout běžné rychlosti, kolem 90 km/h. zaseknu se vždy max na 75 km/h a výše nepřeřadí. Kdo jezdí ví co myslím, je to sluchově znatelné, když k přeřazení dojde. Rád bych
-
1Odpovědí
špatné starty
Zdravím borci mám jeden blbej dotaz u majesty 125 jsem měl problém furt mě vařila,tak problém se vyřešil vyplachnutí chladiče a celé soustavy a vyčištění rozběhání termostatu ale ted mě nastal problém do té doby skútr chytnul na brnk i po měsíci ale ted p
-
3Odpovědí
Stále vysoká teplota
Zdravím omlouvám se zas za spam ale potřebuji radu nedavno jsem tady psal že se mě majesty 125 rv1999 stále přehříva vodu jsem vyměnil termostat očistil, když šáhnu na chladič tak je horký?A i hadice jsou pak obě horké.Neví někdo co to múže bejt, ovzdušni
-
1Odpovědí
číslo motoru, kde se nachazí ?
zdravím všechny neví někdo kde je u yamahy majesty 125 r.v 8.6 2000 číslo motoru
-
1Odpovědí
Vyskoká teplota
Zdravím mám dotaz Na yamaha majesty po 20km a pak kousek v koloně mám furt teplotu v červeném, vodu tam mám a i ventilátor chladí je slyšet. N[img]//img.motofotky.cz/upload/images/forum/2018/19/440743_efd1b68ef99502849dc8bdf866887bc7.jpg[/img][img]//img.
-
2Odpovědí
Výměna pneumatiky nemůžu povolit šroub na imbus co drží rameno.
Chtěl jsem měnit zadní pneu ale mám problém nemůžu povolit rameno drží to dva šrouby na imbus které nejdou povolit a jsou stržené a ani odsekat to nejde nehne se to co stym.Má někdo radu.
-
6Odpovědí
Vzorek pneu podle šipky je obráceně.
[img]//img.motofotky.cz/upload/images/forum/2018/12/434192_49a16469390e68bc6a2f0ac42c834d11.jpg[/img][img]//img.motofotky.cz/upload/images/forum/2018/12/434193_641db160c73444cca66e1c228d1a4b9e.jpg[/img]
-
2Odpovědí
Montáž držáku na kufr
Můžete mi prosím poradit, jak přidělat držák kufru? Musí se sundat plasty pod madlem, nebo to jde jinak? Je tam hrozně málo místa a vůbec netuším, jak se tam dostat. Děkuji.