-
0Odpovědí
Tuhá spojka
Zdravím všechny. Mám na vás prosbu o pomoc. Už si nevím rady. Mám doma simsona sr 50. Po delší době jsem se rozhodl ho dát dohromady. Spojka byla úplně K.O. Zabírala tak na 25%, šla lehce. Neudržela ani kvalt, lamely byly po smrti. Tak jsem koupil nový sp
-
2Odpovědí
Simson sr50 nedobíjí
Zdravím všechny, simson mi přestal dobíjet, nemáte někdo zkusenosti co vyměnit jako první a popřípadě jak na to? Za všechny rady předem děkuji...
-
5Odpovědí
S SR 50 na SR 60
Zdravím všechny, mám simsona padesátku a rád bych tam dal šedesátku válec a píst, kolik u toho zvednu výkon, nemá někdo zkušenosti? díky
-
1Odpovědí
Elektrické schéma
Ahoj, kde najdu bezkontaktní elektrické schéma na Simsona SR. 12 voltů. Díky
-
2Odpovědí
Nesviti svetla
Ahoj,nesviti mi svetla opravar mi rek ,že pry je v haji magneto-zapalovani [:o] Nějak se mi to nezdá [:o]
-
1Odpovědí
Ako namontovať opravnú maticu
Zdravím. chem sa opýtať či medzi opravnú maticu na výfuk a valec treba tesnenie alebo sa to len nakrúti na valec.
-
6Odpovědí
Světlo málo svítí
Mám simsona SR 50, technickou sice prošel, ale svítí hrozně málo na to abych mohl jezdit za tmy, což s tím že na něm jezdím do školy a ze školy je docela problém, zrovna světlo bych docela potřeboval, táta je elektrikář, zkoušeli jsme kde co, ale pořád to
-
3Odpovědí
nechce se mu startovat
zdravim mam takovy problem s nakopavanim za studena to jeste de sice spatne ale de ale jak se ohreje a pak na chvili zdechne tak zaboha nechce jedine kdyz to roztlacim z kopce ale taky kucka vcera sem tam dal novou svicku a vycistil karburator ale probl
-
1Odpovědí
Nestartuje a netoci
Ahoj bando, nedavno jsem poridil Srko. Dodnes fungovalo bez problemu.Chtel jsem ozkouset blinkry a klakson, tak jsem ho pres kabely pripojil k auto.Pravdepodobne jsem otocil poly, jelikoz jsem si pak vsiml, ze cerveny kabel s pojistkou jde na kostru.Ozko
-
3Odpovědí
Přihlášení motorky
Dobrý den, mám simsona SR 50, který má propadlou technickou..., mám papíry na auto a tak jsem přemýšlel že simála hodím na papíry, jenže majitel předemnou neplatil pojistku(kamaráduv otec), tak se chci zeptat co s tím ? jestli mám přerazit štítek nebo to
-
2Odpovědí
Brzdové světlo Simson Sr 50
Dobrý den, mám problém v tom že mi nesvítí brzdové světlo... obrysové svití, zadní svítilo do nedávna ale přední nesvítilo, bylo to vypadnutými "packami" ze spínaše přední brzdy, zasadil jsem tedy packy na z5 a nejde už ani jedno, čím to může být ? děkuj
-
4Odpovědí
Nastartování po zastavení
Dobrý den, potřeboval bych poradit. Mám nijak neupravovaný Simson skútr SR50. Problém je v tom že vždy když jedu a zastavím třeba jen i na půl minuty, jde mi pak s těží nastartovat. Myslím si že by to mohlo být třeba tím, že se v karburátoru nebo pístu n