-
4Odpovědí
Nemá výkon
Zdravím, mám problém na 650-stříkačka (2007), po ujetí cca 1km se motor začne dusit, škube. Po zastavení a vypnutí motoru, nastartuji a opět to samé. Nový vzduchový filtr, palivové čerpadlo, iridiové svíčky. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Moc děkuji za
-
1Odpovědí
Odvzdušení přední brzdy
Prosím o pomoc, vyměnil jsem brzdovou kapalinu, dával jsem si pozor abych nenasál vzduch skrze nádobku brzdové kapaliny, nicméně brzda po výměně a nějáké době (odstaveno od listopadu) daleko hůře brzdí, páčka je při brždění blíže gripu. Moje otázka je, zd
-
3Odpovědí
Výměna brzdové a chladicí kapaliny
Ahoj všichni, Před časem jsem si pořídil bandita 650S 2010 a nyní mě čeká první servis. Rád bych si provedl výměnu brzdovky a chladicí kapaliny sám, proto zde píšu o cenné rady, které se mi jinde nepovedlo dohledat. Rád bych se vás zeptal kolik budu po
-
1Odpovědí
Základní nastavení trysek při synchronizaci
Prosím o radu. jak nastavit trysky klapek při synchronizaci. Myslím tím základní počet otáček a pokud někdo ví kolik ukazuje potlak na budíkách při synchronizaci. V manuálu jsem to nenašel Děkuju Béďa
-
2Odpovědí
Půjde to narovnat?
Ahoj lidi. Potřebuju vědět, jestli má smysl tohle nechat narovnat. Diky[img]//img.motofotky.cz/upload/images/forum/2018/43/461561_6f057c408f1f3915e45c4c045a3bca0b.jpg[/img] [img]//img.motofotky.cz/upload/images/forum/2018/43/461562_d8abdfe503ce630f82bd3
-
3Odpovědí
led smerovky
Ahojte. Viete mi poradit ohladom blikania smeroviek? Dal som led a rychlo blikaju tak som kupil aj nove rele ale neviem kde na motorke sa nachadza. Uz som pozeral kade tade. Za radu dakujem. Filip
-
2Odpovědí
Zadní tlumič z jiné verze stejné moto
Zdravím, potřeboval bych menší radu. Jsem vlastníkem Suzuki GSF 650S Bandit 2011, a můj zadní tlumič, už není to co býval, je na něm citít víceméně každý větší hrbol a díra, a samozřejmě i jízdní vlastností jsou někde jinde. V servisu mě bylo řečeno, že
-
1Odpovědí
podivný konektor
Dnes jsem si montoval vyhřívané gripy a narazil jsem na konektor u ktereho byla dodělaná čokoláda a nepochopil jsem vubec funkci.Jsem druhy majitel a předchozí udajně žádné upravy nedělal.Nevíte někdo na co by to mohlo byt? Jedna se o GSF 650S 2012. konek
-
3Odpovědí
úprava spätných zrkadiel
Ahojte, potreboval by som predĺžiť spätné zrkadlá lebo pri mojej výške 1,9m moc za seba nevidím alebo poraďte dajakú náhradu. GSF 650S r.v. 2007, ďakujem
-
7Odpovědí
baterka
Zdravím, mám dotaz.....když nechám motorku - suzuki GSF S- bandit stát tak tři týdny, tak je baterka vybitá. Jestli máte někdo zkušenosti s tím, co ji vybíjí, nebo jak tomu předejít. Díky za odpovědi.
-
2Odpovědí
Kterou řetězovou sadu na GSF 650 SK6
Ahoj, chtěl jsme se zeptat, kterou z těchto [url=http://www.motoretezy.cz/cz/motosearch/t4790/rozsirene-vyhledavani.html?search=post&category[2]=58753&trademark=4790¶ms[]=123955¶ms[]=124184¶ms[]=123845]motořetězy[/url] řetězových sad byste mi
-
2Odpovědí
odvzdušnovací šroub zadní brzdy GSF 650S K6 - rozměr
Ahoj, nevíte prosím, jaký rozměr má odvzdušnovací šroub zadní brzdy na GSF 650 K6 ? Jsem mimo motorku, jinak bych to změřil. Dík :-)