-
1Odpovědí
Manuál v češtině
Má někdo prosím k dispozici česky psaný manuál? Děkuji
-
1Odpovědí
cukání spojky při rozjezdu
Při rozjezdu spojka cuká, škube i při pomalém pouštění. samotná jízda je v pořádku.
-
2Odpovědí
Zdechla za jízdy a nejde nastartovat
Dobrý den,prosím o radu co mám ještě dělat s mojí KTM lc4 640 rok 2002 ->zapalování kokusan. Z ničeho nic mi při jízdě zdechla (jako kdybych ji vypnul -> nic nezarachotilo ) a od té doby nejde nastartovat. Tak jsem kouknul na svíčku a dávala fakt velkou j
-
0Odpovědí
klepaní až stěkání v motoru
Zdravím,začlo se mi zdát ze mi nějak víc klepe,nebo spíš klepoštěká ,v motoře na levé straně.Při poslechu,ucho skoro na motoře :-D slo slyšet chrastění u spojkového koše.Takže víko šlo dolů a co jsem zjistil.Celý spojkový koš se ligá a vyvyžovácí hřídel
-
3Odpovědí
Po zahřáti spojka začne prokluzovat a páčka začne mít vůli
Zdar po vyměně jsem oleje mi začala prokluzovat spojka ale zajímavé je ze když je studena tak packa od spojky de normálně s odporem a spojka zabírá jak má... Ale cca po 10 km nebo po zahřáti začne mít páčka čim dal větší vůli až nakonec zabírá na poslední
-
3Odpovědí
Ventilové vůle, těsnění válce
Zdravím Přistála mi tu na servis tato kačena.Poprosil bych znalé o pár rad.Najeto cca 19tisíc,prodávajícím doporučen servis.Kontrola ventilových vůlí,přetěsnění válce,zjištění původu rachtání v oblasti spojky(dělá to jen za tepla,při vymáčknuté spojce je
-
1Odpovědí
Rozdíl v pneu?
Vyřešeno. Prosím smazat