-
2Odpovědí
Elektro zapojení
Prosím o elektro schéma na Suzuki gsx 600 f rok 1990 ..... děkuji ( v dílenské příručce ho nemám )
-
2Odpovědí
spojka
Zdarec lidi prosím o radu při řazení po nastartování mi jde zařadit jednička bez problémů jakmile je motorka třeba po 10 km zahřátá a zastavím na světlech dám neutral a jakmile se chci rozjet jednička nejde zařadit tak musím dát dvojku a potom jedničku.sa
-
3Odpovědí
protékajicí palivový kouhoutek u Suzuki GSX 600F rok 2001
Ahoj motorkáři, mám malou prosbu. Dneska jsem připravoval motorku na sezónu a při startování jsme si všiml, že mi teče palivový kohoutek. Díval jsme se na cenu nového, ale je to přece jenom 2.500,-kč (n) , což samožřejme se mi nechce dávat, hned na začá
-
4Odpovědí
Vyskakuje 2 rychlostní stupen
čau lidi, mam probicku koupil jsem si suzinu gsx 600f rok 1990. po tydnu jezdeni mi zacala vyskakovat 2 ve tylu ze zaradim a kdyz zabira tak zacne cvakat jakoby nebyla dorazena. neektal jste se stim uz nekdo?? nevite jestly se to da nejak seridit. predem
-
4Odpovědí
kompaktibilita převodovky
Dobrý den Potřeboval bych vědět jestli mi bude do suzuki GSX 600F r.v.1994 ,pasovat převodovka ze GSF 600 bandit r.v. 2000-2005. Vím že tyto stroje maj lecos společného,ale netuším zda tomu tak bude i v tomto případě,kde je i značný rozdíl ve stáří o
-
1Odpovědí
gsx 600f na okruh?
Zdar, rad bych pojezdil neco na okruzich. Mam gsx 600f. Rad bych slysel nejaky nazory jestli prestavovat tuhle motorku. Na zlepseni brz treba pancerove hadice, misto puvodnich kapot zkusit oslovit nekoho kdo by mi udelal laminatove (kvuli predni masce a p
-
7Odpovědí
obrovská spotřeba
zdravím vás motorkáří mám kvám takový dotaz koupil sem si mašinu suzuki gsx 600f rok 1991 jezdí parádně fakt super ale moje otazka je jaká by měla být zhruba spotřeba??? protože sem byl dnes na 1 vyjíšce a tankoval sem 3x po prvé po 66km po druhé po 77km