-
3Odpovědí
Divný zvuk motoru
Ahoj, při volnoběhu když vrknete s plynem tak slyším zvláštní zvuk jako když se něco dotáčí nebo se zavírá nějaká klapka.Nesetkal jste se s tím někdoKoupil jsem motorku od prvního majitele najeto 19000km rv.2020 Díky za odpověď
-
3Odpovědí
Vyhřívané gripy a sedačka
Zdravím chlapy, mám zamluvenou KTM 1290 super adventure s r.v. 23 , pán tvrdí , že má aktivovaný balíčky Tech Pack, Rally pack, Track Pack , ale nemá vyřívané gripy ani sedačku. Otázka zní , zda se dájí na motorku v originále dodat , popř. koupit někde dí
-
6Odpovědí
rychlý start po chcípnutí
Ahoj. Chci se zeptat všech co mají KTM Adventure S 1290. Stalo se mi, stojím na křižovatce, chci odjet a chcíplo mě to, za mnou kolona. Tak jsem rychle nastartoval, nepočkal až se vše načte. Motorka chytla, já odjel, ale za půl hodiny při parkování zač
-
4Odpovědí
Podvozek - Nastavení tuhosti
Zdravím, mám problém s nastavením elektronického podvozku. Při přepnutí na jednotlivé režimy tlumení (sport, comfort atd.) nepozoruji žádnou změnu. Podvozek je stále tuhý. Není někde nějaká pojistka nebo relé? Na konektory u tlumičů jde pouze 5 Voltů.
-
13Odpovědí
KTM super adventure 1290 zkušenosti
Zdravím všechny. chtěl bych požádat majitele 1290 SUPER ADVENTURE o podělení se o zkušenosti, především spolehlivost. Nyní je celkem dobrá akční nabídka s prodlouženou zárukou 2 roky, tak o koupi přemýšlím. Ovšem tak nějak mám zažité, že KTM obecně na tom
-
2Odpovědí
Nabíjecí usb
Zdravím, pánové, nevíte někdo odkud je napojeno usb v "krabičce na mobil"? Funguje totiž až po zapnutí zapalování, rád bych ho ale zapojil napřímo. Díky
-
4Odpovědí
QuickShift
Zdravím, jedna se o rok 2016, moto mám nově, návod přečtený (aby jsme se vyvarovali případným radám odkazujícím na návod). V menu Nastavení mám volbu QuickShift(viz. foto), at to vypnu nebo zapnu nezpozoroval jsem, ze by to mělo nějaký vliv na řazení. Je
-
5Odpovědí
Ukazatel stavu paliva
Nazdar.Ked natankujem nadrž do plna ,tak jedna palička stavu ukazovatela paliva prestala svietiť.Tá úplne hore.Je ich tam myslim 8 a svieti mi len prvych 7 políčok.Uz som tankoval viackrat do plna a problém stále trvá.Stretol sa s tym uz niekto? Dík.