-
2Odpovědí
rozdil v motorech
Ahoj kluci mam dotaz mam kawasaki kx 125 1991 a mam moznost koupit to same ale rok 92 pouze motorove casti jsou shodne nebo je v tom velky rozdil je to jen 91 a 92 napr. startovaci segment spojka a tak. Dik za rady Vlada
-
3Odpovědí
Benzin v zapalovani
Zdar koupil sem motorku jako nepojizdnou kawasaki kx 125 1991. Zkousel sem jiskru dal sem sytic a slapal a slapal jestli nahodou nechytne. Kdyz sem vyndal svicku tak z otvoru pro svicku mi vytryskl benzin opravdu vytryskl. dal sem zpatky svicku a benzin c
-
1Odpovědí
predni tlumice
Zdar kluci pasuji predni tlumice z Kawasaki 250 kx 1991 na kawasaki 125 kx 1991? Jsou stejny nebo jsou nejak zesileny a nedostanu je do bryly. Dikes za radu nebo odkaz.
-
1Odpovědí
Nefunkční zad. brzda
Zdár. Rozpadla se mi zadní brzdová pumpa. Nastal problém v tom že když vnitřek poskládám jak byl ( Pístek, pružinka, gumová mistička, pružinka) netlačí do trubky ale do nádobky s brzdovkou. Když našlapu a povolím ovzdušňovací šroub, sotva se tam dostane b
-
1Odpovědí
Přetěsnění tlumičů- výměna spojky.
Čaute potřeboval bych přetěsnit přední tlumiče na mé kawasaki kx 125 r.v 93 nevíte někdo kolik tam má přijít oleje ? popř. někdo na koho bych se mohl obrátit kdyby byl nějáký problém ? :) pak ještě jedna věc měním komplet spojku ale z 8 lamel jsou dvě o n
-
1Odpovědí
Kawasaki kx 125
Zdravím mam kawu 2t než se rozjedu tak to musím přidat plyn než se nadechne nejde do tahu hnned od začátku co mam udelat ?
-
3Odpovědí
Svařování bez odpojení elektriky
Dá sa zvárať motorka (páčka na prevod) bez odpojenia káblov elektriky ? Kawasaki kx125 r.v.2002.
-
1Odpovědí
Spojové koše kx 125
Čau nevíte někdo jestli pasuje spojkovi koš z kx 125 rv. 94 do roku 93 ? :-) díky..
-
1Odpovědí
nefunkční spojka
Před pár dny jsem kupoval kx 125 už když jsem jí zkoušel motorka měla při zařazení rychlosti a staní ve spojce snahu jet .. dnes mi bohužel spojka z ničeho nic přestala fungovat :) myslím že lamelama to tak úplně nebude ( i když už by to asi taky chtělo n
-
1Odpovědí
Zbylé věci ze sady přepákování
Čůs koupil jsem si sadu přepákování na kx 125 2002 od All Balls a zbyli mi nejake věci a nevím jak je to možné. :-(
-
1Odpovědí
Těsnění s malými dírami
[img=http://img.motofotky.cz/upload/images/forum/2015/19/289377_35.JPG][/img] ahojte mohly by ste mi poradit ohledne tesneni koupil sem original tesneni a sou tam male diry to mam vystrihnout