-
2Odpovědí
Katalizator
Prosím o radu mám yamahu tracer gt+ rok 2024 kúpil som akrapovič original z certifikátom nevie mi niekto poradiť ten katalyzátor mám navodiť alebo nemusím nie kvôli rakúsku ale či to nebude vadiť motoru
-
2Odpovědí
Hlučná prevodovka na voľnobeh
Ahoj poprosím radu kúpil som Tracer 900 GT rv 2019 15000 km, na voľnobeh keď je vymáčknutá spojka je všetko je ok, ale ako ju pustím a roztočí sa predlohový hriadeľ v prevodovke je dosť cítiť vibrácie + zvýši sa hlučnosť či je to normálne, mal som pred
-
2Odpovědí
Hlučná převodovka
Zdravím, chci se zeptat zda pro výměnu kol v převodovce musím rozebrat kompletně celý motor.
-
2Odpovědí
Podvozek
Ahoj měl bych otázku, Při jízdě ns dalnici ve dvou v rychlosti 130km jsem ucítil ránu od podvozku čím to muze byt, motorka jela i pak normálně nepocítil jsem žádné šikmé tahy že by stahovala do boku. Po odstavení jsem nenašel ani žádnou prasklinu a
-
2Odpovědí
Nedrží volnoběh
Zdravím, při jízdě a následněm ubrání plynu a zpomalení, například v koloně, mě motorka často zhasne. Měl jsem ji v servisu, kde měnili svíčky, filtry a dělala se i vůle ventilů. Nemá s tím někdo podobnou zkušenost? Děkuji předem za rady.
-
2Odpovědí
Cvakajúci španovák rozvodovej reťaze
Zdravím. Mám (asi) problém s cvakajúcou rozvodovou reťazou pri štarte (takmer každom) chviľu cvaká kým si pravdepodobne nedotiahne španovák olej. Všetko super, len to cvaka aj keď chvilu postojím a motorka je ešte teplá, začne to cvakať, aj keď sa moto pá
-
1Odpovědí
QuickShifter
Ahoj potřebuji poradit, letos jsem koupil Yamaha Tracer 9 rok 2017 s quickshifter z vyroby a měl bych dotaz ohledně rychlořazeni. Při razeni nahoru bez spojky to vzdy mírně škubne, při vyšších otáčkách kolem 6000 ten problém nevnímám je to normální jev ž
-
2Odpovědí
Quickshifter na Tracer 900 z roku 2016
Ahoj, nemáte někdo na Traceru 900 první generace (2015-2016) dodělaný quickshifter, nebo nevíte jaký se dá dokoupit a jestli funguje? díky moc
-
3Odpovědí
Svítící kontrolka elektroniky motoru
Po proklouznutí zadního kola (mírné stoupání a mokrá tráva) při zapnuté kontrole trakce se mi rozsvítila a nezhasla kontrolka elektroniky motoru. Nepomohlo ani zapnutí vypnutí. Už se mi to stalo podruhé a mě se nechce zase jet do servisu a dávat 900,- jen
-
5Odpovědí
Chyba 069
Ahoj, nevíte někdo jak vymazat chybu 069 na Traceru 900 ( 2016 )
-
8Odpovědí
Jaké plexi na motorku?
Koupil jsem novou motorku, je na ní origilál plexi. Toto je nízké, chtěl bych větší, aby na mě nefoukalo. Poradí mi někdo, jsem začátečník. Díky Zbyšek
-
2Odpovědí
utahovací moment na předních tlumičů
Ahoj, může někdo poradit. Jaký je utahovací moment šroubů na brejlích předních tlumičů? Díky.
-
2Odpovědí
displej GT
Ahoj potřebuji poradit nemůžu se dostat do menu na displeji. Mám návod ve slovenštině takže žádný problém se čtením ale nic. Prostě se to nepřepne kolečko funguje vše jsem přenastavil. Vypojil jsem i baterku.Díky za každý nápad. Ruda
-
4Odpovědí
Starnutie pneu
Ahoj, je možné, aby mi pneu stvrdli za dve sezony? Mam Metzeler Roadtec 01, kupovane cerstve 11/2017, obute 03/2018. Motorku parkujem v lete vonku, prevazne pod plachtou. Dezenu maju min 4mm, najazdene maju asi 9000 km, ziadne nepravidelne plosky, vizua
-
1Odpovědí
výměna blikačů
Ahoj chci vyměnit na motorce blikače za LED. Ve vředu jsou umístěny v odjímatelné kapotáži, která se skládá ze dvou částí vnější lakované a k ní je přichycena vnitřní část černého platu. Na něm jsou blikače upevněny. Černý vnitřní plast je k vnějšímu uc
-
3Odpovědí
Kyvná vidlice vůle
Zdravím majitele MT-09 traceru. Chtěl bych se zeptat, poradit. Mám na ní najeto od nova cca 5500km, a motorku když mám na hlavním stojanu a chytnu za zadní kolo tak je mírná vůle u přepáčka, kyvky. Z manuálu jsem nic nevyčetl tak se chci zeptat jestli