Pražský CarTec zve na BMW Motorrad Roadshow

Plánujete pořízení nového motocyklu? Nebo vás prostě jenom zajímá, jak fungují nové stroje BMW v čele s letošní největší novinkou R 1300 GS? Pokud jste z Prahy, nebo to do ní nemáte daleko, přijďte se příští týden svézt na bavorácích do CarTecu!

Značka BMW Motorrad pořádá svou každoroční roadshow a příští víkend, tedy v sobotu 15. a v neděli 16. června, zakotví v pražských Strašnicích na Průběžné ulici v dealerství CarTec Praha. Tam si bude moci motocykly BMW vyzkoušet vlastně každý, kdo má odpovídající řidičský průkaz – je úplně jedno, jakou motorku máte doma, vítaní jsou všichni nadšenci jedné stopy.

Na co se můžete těšit? Stylový kamion BMW přiveze na dvě desítky motocyklů bavorské značky, od některých typů hned více kusů. Pro letošní rok přichystala modrobílá vrtule spoustu novinek, takže se můžete těšit samozřejmě na R 1300 GS, ale vedle něj i na obě menší motorizace s řadovým dvouválcem F 800 GS a F 900 GS, sakra rychlého cestovatele S 1000 XR nebo naopak těžké pohodáře R 12 a R 12 nineT. No a k tomu budou všechny další silniční modely F, R i S, šestiválcové káčko, monumentální cruisery R 18 nebo pro ty, kdo se nebojí nových cest, elektrický skútr CE 04.

Zájem o akci je velký, proto radíme, abyste se dopředu registrovali co nejdříve, ať vám někdo jiný nevyfoukne svezení právě na té motorce, která vás nejvíce zajímá. Registrace na sobotu probíhá na tomto odkazu, na neděli na tomto odkazu. Každý má možnost rezervovat si jízdu na dvou strojích, za jedno svezení zaplatíte 300 Kč (kromě elektriky, ta je zdarma) a v ceně máte kromě samotného testování ještě kafe a nealko pití, malý moto dárek či slevy na lifestyle kolekci. Nebude nouze ani o jídlo, to obstará retro Food Truck. Počasí je objednané, ale kdyby snad náhodou nevyšlo, tak nevadí, jezdci na BMW přeci nejsou z cukru!

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):
Související firma
  • CarTec Praha

    NA CO SE MŮŽETE V BMW MOTORRAD CARTEC PRAHA TĚŠIT? - Kompletní řadu motocyklů BMW, oblečení a příslušenství na motorky; - Prostorný showroom v “bikerském stylu”; - Heritage koutek určený primárně modelům RnT, R18 a stavbám na jejich základu, včetně nabídky stylových doplňků; - Velký moderní ...



TOPlist