Obecné
Motocykl mám: | Ojetý |
Pořizovací cena: | 220000 |
Spolehlivý,silný stroj,poslouchá na slovo nevlní se ani nijak nekroutí,pěkně drží stopu.Nádherný a klasický retro vzhled lahodící oku !!!!Vynikající převod řemenem a tudíž bezúdržbová záležitost !!!Pneumatiky Bridgestone White Wall (bílé boky) ještě více podtrhují to nádherný retro.Mají vynikající výdrž.Po 9 tis. km na přední není nic znát a ta zadní tak 70 procent.Určitě minimálně 20 tisíc km vydrží.
Abych byl objektivní musím napsat samozřejmě i slabé stránky.Přemýšlel jsem co mě ve finále na wildovi nejvíc pozlobilo a byla to jen tato chyba:Wilda má velkou snahu v zatáčkách škrtat nášlapy (což se pro mne časem stalo i jakýmsi rituálem a zatáčky jsem rád vždy jednou stranou "probrusloval" ) to by až tak nevadilo ale pakliže stroj je naložený ve dvou a nějaká ta bagáž velmi rád si škrtne v zatáčce i výfukem a nebo ještě hůře i středním spodním rámem a to je velice nemilé překvapení když tě wilík sklouzne a poskočí někdy i do protisměru a to je pak člověk spocenej až na prdeli ) a to nemluvím o hooodně vykuleným baťůžku ) Je ale pravdou,což jsem nezkoušel,že by to mohlo malinko nebo úplně odstranit tužší nastavení centrální tlumící jednotky...
Moje úpravy |
veškeré možné doplňky originál yamaha,trošku jsem do toho zahučel ) yamaha speedstar origo laďáček,yamaha speedstar řídící jednotka zapalovací modul to bylo hodně dobrý žůžo,zvedli se max. otáčky o 1000 !!! a lepší starty a i myslím krouťáček,šlo to lépe od spodu,prostě bájo |
---|
Ochrana spolujezdce | |
Světla | |
Dojezd na nádrž | 300 |
Obecné
Moje závady | špatný studený starty....spravilo to seřízení synchronů,a na 50 tis. km generálka předních vidlí a vyvážení obou kol... moc se zmenšily vibrace a lepší komfort předního tlumení,také jsem na 50 tis.km dělal spojku,jinak velmi spolehlivý stroj !!!!Na 40 tis. si mě zavolala yamaha na výměnu převodovky,asi tam v té mé sérii něco našli tak nás všechny svolávali,dali mi zároveň i nové kroužky a vše zdarma,no fakt super servis !!!! |
---|