Kingway Fennari.
První moto(skútr). Půjdu do silnější, asi VTR 250, ale čekám na 21 abych dodělal papíry a zatím jsem si tenhle "prskolet" oblíbil a těším se zase za řidítka.
Jako u každé číny, jsem nevěděl co od toho čekat. Přiznávám, že nějaké potíže se objevily, ale postupem času jsem zvýšil objem z 50 na 72 ccm a zvýšil tak výkon asi na 3,5 koně a vyměnil variátor za závodní a od té doby šlape solidně. Skůtr který vypadá z dálky jako dospělá motorka. To jsem přesně chtěl a nejspíš i docílil. Na kingway budu jezdit minimálně do doby, než mi v létě 2011 bude 21 abych mohl konečně sednout na větší mašinu. Ale, jak jsem už viděl na nesčetném počtu komentářů od ostatních motorkářů, není důležitý objem, ale požitek z jízdy a to si myslím že pro mladší řidiče ( od 15 let sk. Am nebo SK. B ) splňuje tato
" nebojím se říct Motorka :)" perfektně.
I přes svůj vzhled je to ale stále motoricky skůtr s původním motorem 49ccm. Já to předělal na 72ccm a výměnou sportovního variátoru se s klidem dostanu na 75km/h což je na skůtr velice příjemná rychlost. A stejně na něm nesmím jet víc jak 45km/h, ale s tím jak vypadá by nikoho nenapadlo mě stavět :)
Zatím proplouvám se štěstím a za prvních pár jízd mám naježděno 1500 kilometrů a doufám, že než se jí zbavím tak to tak bude pokračovat ...
Náhodou to není špatný. Ani bych nepoznal, že je to skůtr. Ať ti slouží ku spokojenosti.
to jeo šklivá motorka jak to ty čínani můžou vůbec vyrobit to je nemožný
tak snad to aspon nebude trpet tema činskejma
tak hodně štěstí k přežití