Jako mladej jsem skončil kdysi na třapuli Jawé a pak celá léta jako skoro každej jen autem ..Když jsem si chtěl ještě splnit v mejch letech zase zpět ten pocit svobody... rozhodl jsem se pro tuhle motorku a jsem tomu opravdu rád..
První dojmy - ]Jako mladej jsem skončil kdysi na třiapuli Jawé a pak celá léta jako skoro každej jen autem ..Když jsem si chtěl ještě splnit v mejch letech zase zpět ten pocit svobody... rozhodl jsem se pro tuhle motorku a jsem tomu opravdu rád..[/b] Marauder 800 je podle mého názoru zrovna celkem vhadná motorka pro člověka který se po dlouhých letech vrací na jednu stopu...mám ji tři roky a zatím mě nikdy nenechala ve štychu..Parek
Jako mladej jsem skončil kdysi na třiapuli Jawé a pak celá léta jako skoro každej jen autem ..Když jsem si chtěl ještě splnit v mejch letech zase zpět ten pocit svobody... rozhodl jsem se pro tuhle motorku a jsem tomu opravdu rád.. Marauder 800 je podle mého názoru zrovna celkem vhadná motorka pro člověka který se po dlouhých letech vrací na jednu STOPU...mám ji tři roky a zatím mě nikdy nenechala ve štychu..Parek
Krásný kousek jasných 10 bodů
Pěkna mašinka takhle na nadrži mě tatik taky povozival /10
Nazdárek - no jo Maroš to je stroj. Dnes jsem vyměnil origo řídítka za metrový a dodalo to tomu neskutečnou změnu - doporučuji
Suprový Marauder jasných 10b a at ti slouží jak doposud a přeju krátkou zimu a zjara hned na silnice měj se chlape