Velká,těžká,krásná,barevná kombinejšn ladí oku,aspoň teda mojemu
Motorka koupena od FIRMA:Lion Racing (Frýdek-Místek) - solidnost,ochota
První dojmy - První dojmy žádné,na sněhu by to byla vražda motorky a moje sebevražda,ale je super a drahá polovička je nadšená
Motorku bych doporučil pro - Pro dámy asi né,něco to váží
Doplňky na motorce - Plexi,opěrky,houkačka,kabely,hodinky,truhla,plotny pro baťůžka,chlasták,teploměr a mnoho dalšího a serepetiček tuny
15.3.2013 - Co napsat?Nebylo to v plánu letos,si něco silnějšího pořídit,pak jsem ji zhlédnul,po telefonu domluva na čumendu dnes 10,30 a ve 12,00 stojí u mě v garage.Neujetý ni cenťák,ale to se už pomalu u mě stává normálně.
18.4 2013,najeto sca 200km a je to boží,ale člověk se musí haltovat a neztrácet rozum,už to není jen tak něco,v nesprávných rukou je to zbraň.Ta síla z toho kouká na každem kilometríku.Respekt je na místě.
Do 1.7.2013,najeto sca 2000 km a nikdy nepřestat !!!
21.1.2014. Přemýšlel jsem ,každý píše kolik najel ( aj já něco takového psal ) a kolik si papne motor ( toto mě nikdy nezajímalo,protože vo tom to není ) kdo si pořídí motku a propadne tomu tak je vlastně skoro blázen , protože to není jen koníček - TO JE STYL ŽIVOTA !
Sezona 2014 v plném proudu ! Plno zážitků a žádný problém .Co krásného přinese sezona 2015? Nechme se překvapit .
2015 - zatím vše O.K
Sezona 2015 proběhla na výbornou.
26.4.2016...PRODÁNO !
jo jo, tahle barevná kombinace je i moje srdcovka
Moc pěkné,máš to opravdu vymazlené! Sezona 2016 začíná,tak hodně zdaru
Tedy, hezky vyšperkovaná! Bude ještě co přidávat?
Trochu jiná motorka, než ta moje, ale každopádně velká krasavice Rád věřím, že to musí bejt moc příjemný svezení. Navíc vymazlenej kousek, neboť i oko musí být potěšeno
Ode mne za deset bodíků