Vlastník | rouy | |
---|---|---|
Vloženo | 29.9.2016 | |
Aktualizováno | 23.1.2018 | |
Zobrazeno | 7 628x |
Super popis, je vidět že si jdeš po čem chceš a nic tě nezastaví. Možná bych to viděl na měkčí obutí Pirelli Rosso Corsa a nyní už i varianta Rosso Corsa II. Ty se domnívám by drželi jako přibitý, ale tak 5-6000 km
Není co dodat,hezky se to čte,opravdu nadšení Ti nechybí.
Když to čtu, musím se usmívat...to je nadšení...jsi fakt borka ..
Pěkně ty
Jarda89 - Děkuju, joo nadšení to mi nechybí
Ani nevíš jak se na to těším já
Supr recenze, radost číst, je z toho cítit to nefalšovaný nadšení a zápal!
A taky opticky je vše v pořádku. Tak se budu těšit, až za pár měsíců konečně vyjedem
Super
Parádička
Děkuji za přivítání
vo svojej kategorii najkrajsi nahac !
10b
jasný 10b, krásnej bike! Ať to jezdí
Super volba. Prošel sem stejnými stroji.
Jen poznámka k tomu jak popisuješ brzdy! U obou musí jít seřídit stejně, resp. u nového (díky ABS) je horší to odvzdušnit (prostě víc hadic a delších), ale jinak krátký chod-dávkovatelnost-a nakonci jízda po předním (resp. cvak-cvak u nového od ABS). Všechno jen na sílu zlomeného malíčku, pokud to tak není, tak je NĚCO ŠPATNĚ! A špatný účinek na konci nemusí být o seřízení, ale o blbých destičkách, nebo křivém kotouči apod.
...Jinak ať se daří
Krasna hracka, slusi ti
Hodne pěkná
super ať ti to jezdí
Krásnej.
Samozřejmě za 10 bodů, nechápu, kde se tam ode mne vzalo 9. Už jsem napsal adminovi, aby to opravil.
Už jen z prvního letmého pohledu na první fotku bylo zcela zřejmé, kdo řídí. Takhle se perfektně barevně sladit dokážou jen ženy.
No je to prostě krása co dodat.
Slusi Ti to. Nekde jsem Te zahledl a je videt, ze jsi nadsena motorkarska, ktera ma vkus
parádička
Pěknej bike!
Sluší vám to spolu, osvedčený výber.
Super
přeji spoustu pohodových km