Vlastník | Jirka-GSX | |
Vloženo | 15.4.2017 | |
Aktualizováno | 12.2.2020 | |
Zobrazeno | 5 509x |
ahoj
prosím řešil jsi vibrace plexi?? to mě zatím jedině štve.. mám najeto cca 8 tis.
taky zlobí ukazatel paliva.. jinak vše ok..
díky za zprávu
karel
Ahoj, Jirko kde jsi sehnal ty polepy. Trochu bych je tedy potřeboval pozměnit, ale na bílou multistradu jsou super.
Umazané od bláta jí to sluší A to o 1190 jsem jako nečetl, takže za 10b.
Díky za hodnocení... No je pravda, že jsem zatím nenarazil na nikoho, kdo by s ní jezdil aspoň lehký off
Polepy tu motorku neskutečně "oživily" Celkově Multistrada využívaná způsobem, který se jen tak nevidí
Krasavice. Taky uvažujeme o velkém cestovním enduru. A buď DUCATI a nebo KTM uvidíme co předvede nové T od KTM-ky. Jinak moc pěkná mašina
super foto
No upřímně moc ne... Respektive mi nesedí vůbec přední guma... Na suchu ještě ujde, ale na mokru úplná katastrofa a v terénu pod ní kamínky měly snad nožičky . Zadek celkem dobrý ve všech režimech, samozřejmě jí drtí ten výkon a balkánské ostré šutry. Dal jsem na ní asi 3500km... Chci zkusit Mitas, který jsem jezdil celou dobu, byť není správný rozměr, protože když ty gumy leží vedle sebe, tak není skoro znatelný rozdíl...
Jak jsi byl spokojený s Michelinama na silnici a v terénu?
Jinak pěkný fotky.
Musím říci, že mi jeden čas bylo, a vlastně pořád trochu je, z Ducati mírně zle... Byly doby, kdy bych si "koupil všechno", bohužel je ale vystřídaly doby "jsem rád, mega rád, za to, co mám, nic nového nechci"... Když tahle Multice vyjela, nechápal jsem, nelíbila se mi, nevěřil jsem, že to bude fungovat tak, jak to vypadá. Jenže nejsi asi ani první a ani poslední, kdo z ní je nadšený a za sebe aktuálně musím říci, že pokud to jen trochu půjde, a já se trochu "rozcestuju" tam, kam s STčkem nelze, budu po ní velmi toužit.
Užívej, přeju a závidím, kolego!
P.S. ta spotřeba, co uvádíš, je fakt reál??? Já na všech Ducati, které jsem měl/mám jezdím za konstantních cca 6,5...
hodně Km
Gratuluji a přeji honě kilometrů plných skvělých emocí
Jesných 10
jedina motorka, ktoru by som chcel, ak by ma prestala bavit moja
Kočička! Budu si muset ty vypletený kola někde sehnat na HM
Správná změna
Vypadá dobře. Také bych jí bral.
Nádherná..
Krasavice
Krásná, určitě si spolu užijete hromadu zábavy
Přeju spoustu bezpečných kilometrů
Velká gratulace