Vlastník | Leatherboy | |
---|---|---|
Vloženo | 27.11.2021 | |
Aktualizováno | 28.2.2024 | |
Zobrazeno | 4 450x |
Moc pěkně se to čte, díky
Krásně popsané, souhlasím a potvrzuji. Loni v srpnu jsem si ji koupil také v Outdooru, najeto 2000 km, letos na Josefa aspoň 33. Tak ať Ti to jezdí.
Dobrej stroj na denní ježdění i na delší cesty...dobrá volba...tak ať slouží bez závad...
Parádní motorka Ať slouží a zdravííím
Ať slouží! :)
Jednoznačně super popis strýcu
Pěkná motorka a moc hezky napsaná recenze. Je vidět, že jsi motorkář, co má přehled, má to srovnaný a ví, co chce. S Tvojí výškou určitě není lehké sehnat něco tak akorát. Ale alespoň jsi kus chlapa. Přeji hodně šťastných kilometrů
motorka moc hezká,je na ni videt ze ji ma rad.proste motorkar se srdcem na spravnem miste
Krásnej stroj a precizní popis. Ocenil bych nějakou aktualizaci. Dojmy po zajetí, případné problémy (snad žádné nejsou), jestli a jak si stojí výkon, zpracování, co manipulace na místě, dojmy ze života s ní a další zajímavosti. Máj ji v merku, holku jednu velkou a těžkou. Takže každá informace od majitele dobrá.
Solidní motorka za skvělé peníze, rozhodně hezká, tak ať slouží, kolama dolů a spousty km v sedle.
Pekny stroj a za rozumne ceny. Jsem prekvapeny tim, jak ti to sedi pri 207cm. Cekal bych tam nejaky problem, ale asi ne jak pises. Jinak kdyby jsi chtel fakt stafle, tak takova KTM LC4 Adventure je idealni
207 cm? , nechceš se jich pár zbavit? Já 160 cm Triumph Tiger 1200 Desert
Krásná a vymazlená. Ať ti dělá jen samou radost
Za ty peníze je to motorka, která dle mého vypadá a určitě funguje (jel jsem jen pár km) daleko lépe než co za ní chtějí zlaťáků... Zatím jsem teda v té kategorii, kde se snažíme pokořit každé procento náklonu blíže k asfaltu, jak uvádíš (na 50% ještě nejsem ), ale na denní ježdění bych s ní určitě neměl problém... Dojmem daleko většího a výkonnějšího stroje rozhodně působí. 10b.
Dobrá volba pro začátek, měl jsem kdysi Leoncino 500 a za dva roky bez jediného problému. Jinak koupi motorky na zimu nedoporučuju, udělal jsem teď to samé a do garáže chodím očumovat Tuono 660 a chci teplo. 10b
Máš můj obdiv kupoval sem už dvakrát mašinu v zimě a dočkat jara je dosť masochistický počin
Tož kamo hlavně hodně fajnových kilometrů v sedle tejto krasavice !!!
Tak ať dělá jen radost
Gratulace. Mám modrou od loňska a jsem prostě spokojený. Je to moje první moto v životě. Mám 194 cm a tím jak je velká se na ní sedí skvěle. Na běžné ježdění naprosto dostačující. Když to má člověk v hlavě srovnaný a ví co může od 500 čekat, tak na ní nemůže nadávat. I ve dvou s manželkou v pohodě. Tak ať slouží.
Motorka moc hezká, sleduji její vývoj , jen s tou výškou jezdce a velikostí motorky s tebou nesouhlasím
Dobrá volba,je to nový,krásně zpracovaný.Kamarád ji vlastní a 25000km bez jediné závady.Stále jak nová.
Je pravda,že na 35kw je dost těžká,ale jízda je v pohodě a na to tyhle motorky jsou.
Určitě budeš spokojený!