Vlastník | Robek91 | |
---|---|---|
Vloženo | 11.9.2022 | |
Aktualizováno | 10.1.2024 | |
Zobrazeno | 3 913x |
Super práca! Veľa šťastných kilometrov prajem
Teda to muselo dat prisernou praci, pritom takova blbost, co?
Radil bych ti vest jinak bowden nahonu tachometru a nechytat ho drcpaskou k prachovce tlumice. Jinak ji za chvili prodre.
A jeste poradim kontrolovat stav oleje casteji nez jsi zvykly z modernich motorek. XTZ sice nezerou olej tolik jako TDM, ale pul litru na 1000km tam klidne padnout muze.
A posledni vec, 6-7 litru benzinu na 100km je moc, znamena to, ze jehly a kominky v karbcich to maji za sebou a bude potreba je vymenit...
Krásná mašina, krásná práce, přeji hodně najetých km bez nehod a ať ti dělá jenom radost
Pěkný barevný upgrade
Akorát rám a kyvku bych dal profesionálně na komaxit, asi víc věcí. Na ER5 jsem si lakoval vidlice sprejem a po půl roce jsem musel trochu zase. Některé věci dostávají zabrat.
Já to vidím na 1*
Vonavka
Parádní barvy a milej komentář.
Jen bych tam vrátil ty originál chrániče kotoučů. Nějak se mi ten origoš stav starejch poctivejch motorek líbí víc, než různý úpravy. Ať ti dělá jen samou radost !
Minulej tejden jsem projížděl tu svoji. ST jezděj parádně. Do zatářek padaj líp než Afričky
Moc pěkná!!
Pěkný stav dobré klasiky
Máš moc pěknou ST
Těší mě, že ST má stále co řict i mladší generaci. S trochou základní péče Ti bude dělat radost ještě dlouho. Těším se až na tebe někde mávnu..
PS. Mrkni na web Rally-tenere.net.
Ahoj,

ak ti chyba ukazovatel zaradeneho stupna na XTZ750, tak si ho mozes aj sam vyrobit. Celkove naklady su velmi nizke (do 10€), len to chce trochu casu a trpezlivosti. Kedze mame s kamaratom 2 XTZ750 v garazi, uz sme vyrobili 2 a oba funguju prefektne a spolahlivo. Fotky prveho snimaca pripajam - na tom sme sa naucili, druhy je este o trosku lepsi
Fotky indikatora na palubovke tu nemam, ale doma mozem nafotit.
Jezdil jsem na ni 14 let, 55 tis km, nikdy mě nikde nenechala, vždycky jsme dojeli domů. Má své mušky, ale jednoznačně perfektní stará motorka. Na takové si ještě hodně uděláš sám. Já bych ji nechal origo.
Ať dobře slouží a mnoho km!
Skvelá motorka a táto konkrétna vyzerá nádherne.
Výhoda takej Yamahy je, že sa dá kúpiť výrazne lacnejšie ako napr Honda Afrika, ktorá ma značne prehnané ceny. Navyše, dovolím si povedať aj možno lepšie vyzerá
Tak hlavne prajem všetky šťastné kilometre a veľa radosti pri jazde
Vypada moc pekne, jeste bych tam dal ty origo chranice kotoucu a nechal bych ji v originale. Mozna bych mrknul na predni pruziny, po tech letech jsou casto unavene.
Pises Nakoupeny kapoty Dakar (Stéphane Peterhansel) - to vypada jak a kde jsi to koupil?
Řek´s to pěkně, řek´s to všecko
Dobrá recenze a skvělá motorka! Je to stará škola, bytelnej stroj na okresky, do terenu nebo třeba na Saharu! Dalnice jí šmakovat asi moc nebude, ale na to sis ji nepořizoval.
Super volba! Užívej kolama dolů.
Mně padla do oka už v roce 1989
a pořád pro mě zůstává charismatickým strojkem. Na tu "Peterhanselovku" se těším a držím
Pak to bude tuplovaná PECKA
Parádní kousek a recenze
Na lakovani se vykasli, original i kdyz je poskrabanej ma svou kvalitu a kouzlo.
Jinak kontroluj mnozstvi oleje casteji nez jsi zvykly. A pocitej casem s repasi karburatoru a to jen origo dilama. Jehly a kominky budou vychozeny, projevi se to zvysenou spotrebou benzinu, startovanim za studena bez nutnosti davat sytic a pozdeji i vynechavanim za tepla...
že není pro prcky pod 180cm,pro začátečníky ???
Moc hezká, tak at' ti dělá radost.